• DSC_3483 k
  • DSC_3485 k
  • DSC_3491 k
  • DSC_3503 k
  • DSC_3508 k
  • DSC_3510 k
  • DSC_3516 k
  • DSC_3518 k
  • roses NOVIA 2
image slider

Tratamente faciale minim invazive


Descriere generală

Tratamente faciale minim invazive la clinica Novia din Cluj-Napoca 

Această categorie cuprinde mai multe tipuri de proceduri cu diferite substanțe și aparaturi de ultimă generație. În această categorie re regăsesc: mărirea buzelor, nivelarea ridurilor, injecții botox, tratamentul acneei, acid hialuronic, rejuvenare față, refacere decolteu, ridicare pomeți, rinoplastie nechirurgicală, lifting nechirurgical, peeling-uri chimice, mezoterapie, biorevitalizare, microderm pigmentare, dermapen, machiaj semipermanent, tatuaj semipermanent. 

Mai jos găsiți descrierea fiecărei proceduri în parte.

Injecții botox


Injecţiile cu Botox sunt cel mai cunoscut şi utilizat procedeu minim invaziv de chirurgie estetică. În ultimii ani, injectarea cu Botox a avut o răspândire mult mai mare, inclusiv bărbații apelând la acest tratament.

Citeste mai departe...

Injectare acid hialuronic


Odată cu trecerea timpului apar ridurile, deoarece pielea îşi pierde din elasticitate şi flexibilitate. Tehnicile actuale de îmbunătățire a aspectului pielii şi de modelare a conturului feței au obținut rezultate considerabile. Injectarea substanțelor cosmetice - filleri 

Citește mai departe...

Mărirea buzelor


Prin mărirea buzelor se realizează creșterea de volum a buzelor, atât cât este posibil, în vederea producerii unui echilibru estetic al feței. Pentru multe femei, care au buzele subțiri și mici, această tehnică oferă multe satisfacții personale.

Citește mai departe...

Nivelarea ridurilor


Ridurile reprezinta pliuri ale pielii care se formeaza datorita actiunii musculaturii situate imediat sub aceasta. Ridurile se formeaza atat la nivelul fetei cat si in alte zone cum ar fi brate, gat, decolteu, inter si inframamar, etc de departe cele mai suparatoare fiind cele cu localizare faciala.

Citește mai departe...

Rejuvenare față


Îmbătrânirea este un proces ce implică o deteriorare lentă a țesuturilor și apare în majoritatea organelor, inclusiv pielea. Pe lângă acest proces fiziologic de îmbătrânire, există și o așa-numită “îmbătrânire accelerată” determinată de factorii de mediu, razele UV, fumatul, deshidratarea, stresul etc.

Citește mai departe...

Tratamentul acneei


Clinica Novia vă propune o abordare complexă a acestei afecțiuni care netratată poate avea un impact negativ asupra psihicului și calității vieții pacienților.

Citește mai departe...

Refacere decolteu


Pielea gâtului și a decolteului îmbătrânește mult mai repede pentru că este mai fină, săracă în glande sebacee și expusă excesiv razelor UV, toate acestea fiind corelate cu greutatea sânilor, care întind pielea.

Citește mai departe...

Ridicare pomeți


Clinica Novia realizează ridicarea pomeților prin următoarele metode...

Citește mai departe...

Rinoplastie nechirurgicală


Procedura nechirurgicală de rinoplastie se referă la remodelarea nasului cu ajutorul substanțelor injectabile de umplere a țesuturilor moi. Aceasta se efectuează ambulatoriu, fără anestezie.

Citește mai departe...

Lifting nechirurgical


Liftingul facial nechirurgical poate fi realizat prin mai multe metode: 

  • Lifting facial cu ajutorul mezoterapiei 
  • Lifting facial nechirurgical cu acid hialuronic sau grăsime proprie 
  • Terapia cu radiofrecvență 
  • Lifting facial cu laser

Citește mai departe...

Peeling chimic


PC este o tehnică utilizată pentru îmbunătățirea aspectului pielii, care de obicei se efectuează la nivelul feței, gâtului, mâinilor, dar este posibilă și în alte zone.

Citește mai departe...

Mezoterapie


Îmbătrânirea pielii este un proces natural și programat genetic. Acest proces natural se manifestă în primul rând prin reducerea cantității de colagen de la nivelul dermului. Semnele îmbătrânirii sunt reprezentate de scăderea elasticității tenului, subțierea și deshidratarea acestuia și apariția ridurilor.

Citește mai departe...

Biorevitalizare


Biorevitalizarea este cea mai potrivită procedură în cazul în care necesitați o piele mai hidratată, mai elastică, cu o culoare îmbunătățită, și mai ales printr-o procedură rapidă. Biorevitalizarea nu îmbunătățeste pur și simplu aspectul exterior, ci și restabilește mediul interior.

Citește mai departe...

Cicatrici postacnee


Acneea este o afecțiune care apare mai frecvent la pubertate și în adolescență, dar poate afecta și persoanele mature. Ea este cauzată în principal de secreția mare de sebuum (substanță secretată de glandele sebacee ce se găsesc într-un număr crescut la nivelul feței), ...

Citește mai departe...

Microderm pigmentare


Microderm pigmentare la clinica Novia din Cluj-Napoca...

Citește mai departe...

Machiaj semipermanent


Machiajul sau tatuajul semipermanent este un desen realizat prin tatuare, cu pigmenți colorați care se introduc în straturile superficiale ale pielii...

Citește mai departe...

Dermapen


Dermapen este un dispozitiv inovator sub formă de stilou, ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile de orice fel (postacneice, atrofice, postoperatorii, post varicelă).

Citește mai departe...

Tatuaj semipermanent


Tatuajul semipermanent este un desen realizat prin tatuare, cu pigmenți colorați care se introduc în straturile superficiale ale pielii...

Citește mai departe...

Prețuri

Tratament injectabil cu Botox pentru eliminarea
ridurilor de expresie ale feței superioare (3 zone)
de la 150 €
Eliminarea ridurilor si modelarea buzelor cu implant
injectabil de tip resorbabil (rezistă 9 luni - 1 an)
de la 250 €/seringă de 1ml
Tratamentul cearcănelor cu
acid hialuronic
300 €
Tratament injectabil cu celule stem
(antirid și lifting)
200 €/ședință
Tratamentul cearcănelor prin lipolifting
(transfer autolog de grăsime proprie)
de la 800 €
Tratament JALUPRO
(biorejuvenare față, gât, decolteu, mâini)
70 €
Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic 300 €
Tratament ten acneic 120 RON
Peeling chimic intermediar al feței între 250 - 450 RON