Tratamente vasculare laser


Descriere generală

Tratamente laser

Pielea reprezintă “oglinda” fiecărui individ, fiind cel mai mare organ al corpului uman, cel mai uşor de explorat şi totodată cel mai sofisticat. Rolul specialistului dermatolog este de a preveni, diagnostica şi trata cu profesionalism toate afecțiunile pielii. Cu toții ne dorim un ten mai fin, mai uniform dar, din păcate, natura ne împiedică din cauza imperfecțiunilor frustrante, mai ales odată cu înaintarea în vârstă şi cu expunerea la soare.

Cum acționează terapia laser?

Terapia laser emite impulsuri de energie luminoasă care realizează coagularea sângelui din vasele sparte, care ulterior vor fi absorbite de corpul dumneavoastră. Terapia laser este o metodă nouă, non-invazivă, care poate combina trei spectre de lungimi de undă pentru a trata roşeața facială difuză, venectazii faciale, cuperoză sau discromii (pete maronii cauzate de soare). De asemenea, poate trata acneea în puseu inflamator.

Cu ajutorul acestei proceduri se ating rezultate excelente în ameliorarea modificărilor produse de vârstă şi de agresiunea solară, obținându-se o îmbunătățire remarcabilă a culorii şi texturii pielii.

Ce regiuni pot fi tratate?

Zonele cele mai frecvent afectate sunt nasul, fruntea şi obrajii. Terapia laser este ideală pentru orice regiune a feței, gâtului, decolteului şi brațelor. De asemenea, răspund foarte bine la tratament și petele deschise la culoare, care erau foarte greu de tratat cu procedurile anterioare.

Ce presupune terapia laser?

Înainte de terapia laser va trebui să îndepărtați orice urmă de machiaj sau cremă hidratantă.
În timpul procedurii, pacientul va simți o senzație de fină înțepătură și căldură locală. Această procedură nu necesită anestezie locală.
Înainte de începerea tratamentului veți primi un acord cu informații în legătură cu procedura și prin care vă luați angajamentul că veți respecta întocmai indicațiile medicului.

Cât timp durează și de câte ședințe este nevoie?

În funcție de aria ce urmează a fi tratată, terapia laser durează de obicei mai puțin de 1 oră. În general, sunt necesare 1-3 sedințe pentru tratarea unei zone, însă ariile intens agresate actinic (expuse în mod repetat la soare) pot necesita sedințe suplimentare. Se pot observa îmbunătățiri ușoare, dar consistente după fiecare tratament.

Ce se întâmplă după tratament?

Petele maronii se vor închide la culoare, iar pielea se poate înroși ușor. În următoarele zile petele închise la culoare se vor exfolia, iar tegumentul va primi o culoare uniformă. După tratamentul laser pacientul va trebui să urmeze întocmai indicațiile medicului specialist (mai ales cele legate de fotoprotecție).

Care sunt pacienții care pot beneficia de laser terapie?

Pot fi tratați pacienți cu orice tip de piele.

Care sunt posibilele efecte secundare și restricții?

Efectele secundare ce pot apărea sunt o ușoară înroșire a pielii și inflamarea locală a acesteia. Pentru informații complete privind beneficiile și riscurile terapiei laser, va invităm să consultați medicul. În general, pacienții îşi pot relua imediat activitatea normală. Se recomandă folosirea cremelor de protecție solară pe zonele tratate și expunerea limitată la soare.


Prețuri

Tratamente vasculare Nd-Yag

(venectazii, telangiectazii, hemangioame)

0 - 10 pulsuri 8 €/puls
11 - 13 pulsuri 5 €/puls
peste 31 pulsuri 3 €/puls

Date personale:

Mesajul dvs.:

some text

Localizare pe hartă