Chirurgie estetică


Descriere generală

Chirurgia estetică la clinica Novia din Cluj-Napoca 

Chirurgia estetică nu este o noutate la clinica noastră, primele operații estetice fiind realizate de peste 10 ani, sub patronatul clinicii Interservisan. 

Operațiile de chirurgie estetică sunt efectuate de o echipă de specialiști condusă de renumitul Profesor Dr. Georgescu Alexandru, fondatorul chirurgiei estetice în Cluj-Napoca, doctor de renume internațional, președinte a numeroase comisii de chirurgie estetică și formator de specialiști esteticieni. 

La clinica Novia se efectuează întreaga gamă de operații estetice, de la mărirea, micșorarea sau rearanjarea sânilor la operații de lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie sau operații corporale, cum ar fi abdominoplastia, liposucția, brahioplastia, implante gambă, brațe, corecții cicatrici, precum și o serie de operații estetice la nivel genital masculin și feminin, cum ar fi măriri sau îngroșări, labioplastii, vaginoplastii, montare pompe erectile etc. 

 La clinica noastră, chirurgia estetică vă poate aduce un plus de frumusețe și încredere în sine, cu eforturi financiare minime și cu siguranță maximă.

Chirurgia sânilor


Fie că aveți nevoie de augmentare (mărire), micșorare sau de ridicare, aceste proceduri sunt efectuate în clinica noastră de către chirurgi esteticieni specialiști.

 

 

Citește mai departe...

Corectare urechi


Deformarea urechilor poate duce la frustrarea copilului și la inadaptarea lui în mediul de la școală. Chiar și pentru adulți efectele sunt nu numai de ordin estetic...

 

 

Citește mai departe...

Remodelare nas


În cazul în care mărimea sau forma nasului dumneavoastră vă deranjează, chirurgia cosmetică poate reprezenta soluția ideală. În general, rinoplastia îmbunătățește proporțiile nasului refăcând armonia feței și redând încrederea în sine.

 

Citește mai departe...

Operații corporale


Aceste operații sunt intervenții chirurgicale plastice, pentru remodelarea corpului, cum ar fi: abdominoplastie, liposucție, implante gambe, implante grăsime proprie...

 

 

Citește mai departe...

Chirurgia feței


Chirurgia feței înseamnă intervenții chirurgicale plastice destinate remodelării feței, fie pentru diverse corecturi, fie pentru reîntinerire: lifting facial, corecție pleoape, ridicare sprâncene, mini lifting, mărire bărbie, umplere cu grăsime proprie

 

 

Citește mai departe...

Novia Estetica - Toate drepturile rezervate.