Accelafuze


Accelafuze este o platformă ce furnizează o nouă gamă de tratamente pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii și care combină beneficiile microdermabraziunii medicale cu cea mai avansată metodă de infuzie a substanțelor active.

Citește mai departe...

Microdermabraziune


Microdermabraziunea este o metodă de reîntinerire cutanată, non-invazivă care presupune exfolierea stratului superficial al epidermului (acel strat al pielii alcătuit în principal din celule moarte). Tratamentul măreste tonusul și elasticitatea cutanată...

Citește mai departe...

Intraceuticals


Oxigenul este elementul cel mai natural găsit în natură și este fundamental pentru funcționarea corpului uman. În fapt, acest element stă la baza tuturor funcțiilor metabolice și reprezintă viața pentru fiecare celulă unică.

Citește mai departe...

Radiofrecventa medicala


Radiage este una dintre cele mai recente proceduri non-ablative pentru rejuvenarea (întinerirea) pielii. Procedura de rejuvenare prin radiofrecvență este o metodă nechirurgicală, neinvazivă de întinerire a pielii.

Citește mai departe...

Dermaroller


Tratamentul cu dermaroller este non-invaziv pentru piele și poate trata diferite probleme ale tegumentului (cicatrici, riduri, probleme de pigmentație, vergeturi, anti-aging), fără a cauza durere.

Citește mai departe...