Despre noi

 

Clinica Novia Estetica dezvoltă un concept nou şi o abordare complexă în vederea soluționării problemelor dumneavoastră medicale şi extramedicale.

O clinică ultra modernă, care concurează cu clinici de renume mondial, este acum aproape de dumneavoastră, în Cluj-Napoca, şi vă ajută să vă regăsiți sau să vă susțineti sănătatea prin frumusețe şi frumusețea datorată sănătății.

Toate tratamentele sunt supervizate de medici de prestigiu, cu ani de experiență şi analiză, care îşi dedică toate resursele pentru a asigura confortul pacienților. Exigențele dumneavoastră sunt satisfăcute la cele mai înalte standarde, datorită unei echipe de medici profesionişti, dedicați frumuseții şi sănătății fiecărui pacient în parte. Procedurile oferite de clinica Novia sunt susținute de aparatură tehnică de ultimă generație şi sunt realizate în condiții impecabile.

Atenția acordată pacienților noştri, echipa de profesioniști pe care vă puteți baza, precum şi tratamentele de care vă puteți bucura într-un mediu elegant, confortabil şi relaxant transformă clinica Novia în cel mai performant centru estetic care reuşeşte să facă față celor mai complexe şi exigente solicitări în domeniul chirurgiei estetice invazive şi neinvazive.

Novia - o clinică între prezent şi viitor, o clinică unde frumusețea dumneavoastră este specialitatea noastră!

INTRACEUTICALS 2

Secretul vedetelor de la Hollywood a ajuns la clinica Novia! Ultima tehnologie anti-îmbătrânire utilizată de celebrități, dermatologi, chirurgi plasticieni, clinici şi saloane din toată lumea, se află la dispoziția dumneavoastră!

Acum aveți posibilitatea de a arăta excepțional în perioada sărbătorilor, la prețuri promoționale! Madonna, Kim Kardashian, dar şi celebrități din România profită de aceste tratamente şi arată spectaculos!

IN TOATA LUNA DECEMBRIE PUTETI ACHIZITIONA VOUCHERE PENTRU A LE FACE CADOU PERSOANELOR IUBITE DIN VIATA D-VOASTRA,CU 20% MAI IEFTINE. 


Echipa Novia