Operații corporale


Descriere generală

Operații corporale la clinica Novia din Cluj-Napoca

Aceste operații sunt intervenții chirurgicale plastice, pentru remodelarea corpului, cum ar fi: abdominoplastie, liposucție, implante gambe, implante grăsime proprie sau lipoaspirație. 

În general, aceste proceduri se efectuează sub anestezie generală. 

 Mai jos puteți găsi detalii despre fiecare procedură în parte.

Abdominoplastie


Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală majoră, cu ajutorul căreia se îndepărtează excesul de piele și grăsime de la nivelul abdomenului inferior. În același timp, operator se pot rezolva defectele de perete abdominal și se suturează pe linia mediană mușchii drepți abdominali.

Citește mai departe...

Liposucție


Liposucția este intervenția chirurgicală de modelare a conturului corporal prin care se extrage grăsimea localizată în exces în anumite zone

Citește mai departe...

Implante gambe


La fel ca în cazul implantelor mamare, și gambele pot beneficia de implante speciale, care vor modifica aspectul de paranteze a picioarelor, devenind mai feminine, mai voluminoase și în special mai sexy.

Citește mai departe...

Implante grăsime proprie


Această procedură implică atât o zonă donatoare (de unde este recoltată grăsimea), cât și o zonă receptoare (unde se introduce) și este realizată sub anestezie locală. În general, zona de recoltare poate fi abdomenul, aripioarele sau pernuțele interne ale coapselor.

Citește mai departe...

Novia Estetica - Toate drepturile rezervate.