Tratament celulită


Descriere generală

Celulita 

Celulita reprezintă aspectul neregulat al pielii, caracterizat cel mai adesea prin sintagma “coajă de portocală”. Celulita apare din cauza detașării celulelor adipoase de țesutul conector și aglomerarea acestora sub piele, sub formă de denivelări și gropițe. Celulita nu este o afecțiune, ci o problemă ce ține de estetica feminină, așa cum este ea percepută. Celulita poate să apară indiferent de vârstă și în orice parte a corpului. 

VelaShape II este tehnologia de ultimă generație, care elimină complet celulita, fără prea mari eforturi din partea pacientelor și de care puteți beneficia acum la Clinica Novia din Cluj. Acesta este un aparat care combină într-o singură ședință de tratament radiofrecvența, infraroșul, vacuumul și masajul. VelaShape II este un dispozitiv utilizat în tratamentul nechirurgical al celulitei. 

Cu ajutorul radiofrecvenței se desfac fibrele de colagen, care dau pielii aspectul de coajă de portocală și totodată stimulează circulația limfatică, având acțiune drenantă. Infraroșul stimulează metabolismul local și accentuează efectele radiofrecvenței. Vacuumul face drenaj limfatic şi aduce celulele grase mai aproape de suprafața pielii, ceea ce sporește puterea de acțiune a radiofrecvenței și a infraroșului. 

De asemenea, dispozitivul conține mai multe role ce masează zona cu celulită sau țesut adipos. Pentru o mai bună aderență a rolelor pe piele se aplică în prealabil un gel special. Celulita este tratată în general după 3-4 ședințe. Durata unei ședințe este de 30-40 de minute. Zonele cu celulită fibroasă, în care țesutul adipos este întărit sub forma unor noduli duri, sunt mai rezistente la tratamentele anticelulitice și pot necesita mai multe ședințe cu VelaShape II. Celulita edematoasă, cu retenție de apă, se îndepărtează mai ușor. Cele mai bune rezultate se obțin pe abdomen și pe coapse, care sunt de altfel și zonele cel mai afectate de celulită. 

Tratamentul împotriva celulitei cu VelaShape II nu este dureros. Pacientul resimte doar o senzație de caldură locală, când rolele aparatului trec peste zona tratată. Atât înainte, cât și după tratament, pacientul trebuie să bea cât mai multe lichide, pentru accelerarea eliminării reziduurilor metabolice. 

Efectele tratamentului împotriva celulitei cu dispozitivul VelaShape II sunt de lungă durată, mai fiind necesară doar o ședință de întreținere o dată la 3-4 luni.


Prețuri

Date personale:

Mesajul dvs.:

some text

Localizare pe hartă