Infuzie facialăCe este ACCELAFUZE? 

Accelafuze este o platformă ce furnizează o nouă gamă de tratamente pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii și care combină beneficiile microdermabraziunii medicale cu cea mai avansată metodă de infuzie a substanțelor active. Aceste infuzii, care au la bază numeroase studii clinice, conțin principii active ce stimulează regenerarea celulară în toate tipurile de piele, per ansamblu generând un efect de întinerire a pielii. 

 Avantajul terapiei constă în faptul că infuziile Peel combină 3 tratamente într-o singură sesiune: 


§  primul pas al procedurii este microdermabraziunea cu aparatul VIORA (exfolierea straturilor superficiale ale pielii), care lasă un aspect mai proaspăt, mai luminos al tenului și care-l pregătește pentru infuzie la nivelul dermului; 

§  al doilea pas este infuzia substanțelor cu ajutorul unui aplicator cu vaccum, astfel introducându-se substanțele active mai adânc în straturile pielii. Procedeul este răcoritor, liniștitor și extrem de eficace, rezultatul fiind un ten nou și fin; 

§  elementul final al tratamentului este fototerapia LED: cu lumina roșie (efect antiinflamator, antialgic, de uniformizare a pigmentației și de generare a colagenului), lumina albastră (pentru tratamentul acneei) sau lumina galbenă (stimulare de colagen). În plus, opțiunea “CoolBreeze” răcorește și catifelează pielea cu ajutorul unui flux ușor de aer.

Soluţiile de infuzie Accela

Cele 3 tipuri de soluții de infuzie au fost științific concepute pentru a trata diferite tipuri de piele, inclusiv pielea uscată, grasă, cu tendință acneică sau cea îmbătrânită. 

§  Infuzia de peptide este foarte eficientă în tratamentul anti-aging, în combaterea semnelor de îmbătrânire cum ar fi: ridurile, petele pigmentare și pielea agresată de soare (fotoîmbătrânire). Combinația ideală de peptide, aminoacizi și vitamine stimulează producția fibrelor de colagen și elastina, pielea devenind mai frumoasă, mai radiantă, fără timp de recuperare după procedură; 

§  Infuzia de hidratare conține aloe vera, ceai verde, ceai alb și antioxidanți din semințe de struguri și ajută pielea să își mențină gradul de hidratare, fapt ce contribuie la procesul de întinerire. Imediat după procedură, pielea arată revitalizată și hidratată; 

§  Infuzia cu agent depigmentant a fost creată pentru a repara pielea pigmentată sau agresată de soare. Soluția conține ingrediente active naturale care suprimă procesul de pigmentare al pielii și acționează ca agent depigmentant pentru petele deja existente.

Intrebări frecvente:

După procedură există perioada de recuperare?

Procedura este lipsită de durere și fără perioadă de recuperare. În plus veți beneficia de o senzație răcoroasă și confortabilă.

Cât de repede voi observa rezultatele?

Rezultatele sunt imediate: tonusul și luminozitatea tenului se îmbunătățesc vizibil de la prima ședință. Pielea devine mai moale, mai fină și mai sănătoasă, aspecte ce se vor accentua în zilele următoare.

Tratamentul se poate efectua și pe pielea închisă la culoare?

Acest tip de tratament este potrivit tuturor tipurilor de piele.

Prin această procedură se pot reduce semnele de îmbătrânire?

Da, mai ales după câteva tratamente regulate (4-8), în interval de 1-2 săptămâni, rezultatele menținându-se cu o ședință pe lună.

Cu acest tratament se pot curăța porii?

Prin acest tratament se curăță foarte bine pielea datorită procesului de peeling care îndepărtează bacteriile stocate în porii pielii.

De câte tratamente am nevoie pentru a observa o îmbunătățire?

Medicul specialist va evalua starea pielii dumneavoastră și vă va face recomandările necesare în ceea ce privește soluția indicată pentru tenul dumneavoastră, numărul de tratamente și frecvența acestora.

 

 

Prețuri

Anti-Age 200 RON
 Hidratare      
200 RON
        Iluminare                        200 RON
        Ten Acneic                     180 RON    

Tratamente faciale complexe

Față (masaj facial+oxigenoterapie hiperbară + terapie infrared  250 RON (60 min)
Ochi 120 RON (30 min)
Față + Decolteu 300 RON (90 min)
Accelafuze + Masaj + Mască 180 RON (60 min)
Accelafuze + Evacuări 160 RON (50 min)


Oferte promoționale

sds

Date personale:

Mesajul dvs.:

some text

Localizare pe hartă