New Icon eMatrix


Descriere generală

NOU ÎN CLINICA NOVIA DIN CLUJ-NAPOCA

 

 

eMatrix este prima tehnologie de Radiofrecvență Fracțională din lume care a primit aprobarea FDA și Marca CE. Sistemul eMatrix utilizează o tehnologie nouă și inovativă - Radiofrecvența Fracțională - o combinație între două tehnologii deja consacrate pe piața medical-estetică, și anume: Radiofrecvența și Laserul fracțional, care au dovedit de-a lungul timpului eficiență și rezultate foarte bune în tratarea problemelor estetice.

Avantajele acestei tehnologii sunt: realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii și o perioadă de recuperare mult mai scurtă decât în cazul altor tehnologii asemănătoare.

Sistemul eMatrix, unic în felul său, performează tratamente de la non-ablative la ablative, de întinerire și regenerare a pielii, în funcție de programul selectat.

Tratamentul performat cu sistemul eMatrix are rezultate vizibile ducând la îmbunătățirea stării țesutului încă de la prima ședință de tratament și reduce considerabil vergeturile, ridurile profunde, cicatricile de acnee și alte imprefecțiuni ale pielii.

eMatrix este o metodă nedureroasă și nu prezintă contraindicații, decât în cazul femeilor însărcinate sau al persoanelor ce suferă de boli de piele.

Caracteristici eMatrix:

  • Tratamente rapide: de obicei 10-20 minute, în funcție de zona tratată;
  • Perioadă de recuperare minimă, astfel încât pacienții pot relua rapid activitățile zilnice;
  • Protocol de tratament scurt: 1-3 ședințe pe durata a 4-6 săptămâni;
  • Tratamente performate în condiții de siguranță pentru toate tipurile de piele.


Prețuri

10 - 50 pulsuri 3 €/puls
50 - 150 pulsuri 2.5 €/puls
> 150 pulsuri 2 €/puls

 


Oferte promoţionale:

Oferta promotionala eMatrix