Tratamente laser/IPL


Descriere generală

Tratamente laser/IPL la clinica Novia din Cluj-Napoca 

Terapii noninvazive cu lumina inteligentă.  

Tehnologie Americană Inovativă, Cutera folosește lumina “inteligentă” a laserului pentru îmbunătățirea aspectului tegumentului în deplină siguranță. Tratamentele non-invazive sunt sigure și eficace pentru orice pacient, indiferent de vârstă sau sex. În urma consultației, fiecărui pacient i se va recomanda un tratament specific. 

Laserul NdYAG Cutera (CoolGlide) permite obținerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar și cea bronzată sau închisă la culoare. Exemple de terapii performate cu acesta ar fi: epilare laser, rejuvenare, dilatații venoase și hemangioame. 

Sistemul IPL (LimeLight, AcuTip) are sistem de răcire integrat și înlătură leziunile pigmentare (petele maronii și hemangioamele) fără disconfort sau riscuri. 

 Laserul YSGG pentru peeling (skin resurfacing Pearl) tratează textura, ridurile și cicatricile atrofice în doar o ședință. 

Titan tratează cu infraroșu laxitatea tegumentară a feței, gâtului, abdomenului sau cea de pe brațe, stimulând activitatea colagenului din derm pe termen lung, având efectul unui lifting nechirurgical. 

Sistemul de răcire eficient și monitorizarea fiecărui puls în "real time" asigură obținerea celor rezultate mai bune și confortul pacientului în deplină siguranță. Multiplele tehnologii integrate, care acționează sinergic, permit o gamă largă de tratamente estetice cu rezultate excepționale în doar 3-4 ședințe. Pachetele de tratamente de rejuvenare adaptate imperfecțiunilor pielii dumneavoastră sunt recomandate și efectuate de medicii noștri specialiști.


Tipuri de tratamente laser

Tratamente vase sparte


Laserul CUTERA XEO combină lungimea de undă ideala pentru tratamente vasculare (Nd Yag 1064nm) cu cea mai mare flexibilitate a parametrilor pentru a trata sigur și cu eficiență maximă o gamă largă de afecțiuni vasculare –de la cele mai fine dilatații vasculare (telangiectazii, venectazii discrete de la nivelul feței, decolteu)...

Citește mai departe...

Tratamente pete pigmentare


Tratamentele laser pot fi eficiente în cazul discromiilor cutanate ce nu răspund la tratamente mai ușoare, cum ar fi cremele depigmentante, peelingurile, peelingul chimic sau microdermabraziunea. În general, pentru terapia hiperpigmentărilor este recomandat fie laserul fie lumina intens pulsată.                   

Citește mai departe...

Tratament cicatrici


Frecvent, urmele rămase în urma acneei sau diferitelor accidente pot lua forma unor cicatrici adânci, înguste și de obicei hiperpigmentate. De cele mai multe ori, acneea trebuie tratată înainte de a începe tratamentul cicatricilor. 

 

Citește mai departe...

Tratamente vasculare laser


Laserul ND-YAG penetreaza suficient de profund pentru a trata toate tipurile de vase de la nivelul pielii, avand o inalta specificitate pentru hemoglobina. Sunt necesare 2-3 sedinte .Prima necesita mai mult timp, cand tratam toate vasele prezente, urmatoarele sedinte fiind necesare pentru retusuri...

Citește mai departe...

Epilare definitivă


  • IPL
  • Laser ND-YAG
  • Laser Alexandrite

                                                                         

Citește mai departe...

Prețuri

Epilare definitivă cu laser/IPL

Tratamentul varicelor superficiale 150 €/ședință
Perciuni 30 €/ședință
Mustață 30 €/ședință
Bărbie 40 €/ședință
Întreaga față 80 €/ședință
Gât 60 €/ședință
Ceafă 60 €/ședință
Umeri 170 €/ședință
Spate integral 200 €/ședință
Spate complet bărbați 250 €/ședință
Piept 100 €/ședință
Sâni 45 €/ședință
Linie albă 20 €/ședință
Abdomen 100 €/ședință
Antebraț 100 €/ședință
Brațe 110 €/ședință
Axilă 75 €/ședință
Linie bikini 75 €/ședință
Inghinal total 100 €/ședință
Fese 100 €/ședință
Gambe 120 €/ședință
Picioare integral 240 €/ședință

Tratamente vasculare Nd-Yag

(venectazii, telangiectazii, hemangioame)

0 - 10 pulsuri 8 €/puls
11 - 13 pulsuri 5 €/puls
peste 31 pulsuri 3 €/puls

Proceduri IPL

(hiperpigmentări, cuperoză, reîntinerire)

Față complet 100 €/ședință
Decolteu 90 €/ședință
Frunte 30 €/ședință
Bărbie 30 €/ședință
Obraji 50 €/ședință
Pomeți 40 €/ședință
Nas 30 €/ședință
Gât anterior 70 €/ședință
Mâini 60 €/ședință
Umeri 100 €/ședință
Spate superior 100 €/ședință