• image
  • image
  • image
Previous Next
Chirurgie estetica Cluj

Chirurgie estetica la Clinica Novia din Cluj Napoca

Chirurgia estetica la clinica Novia din Cluj nu este o noutate , operatiile estetice se fac sub patronatul clinicii Interservisan din cluj de la deschiderea ei acum 10 ani .

Operatiile de chirurgie estetica sunt efectuate de o echipa de specialisti condusa de renumitul Profesor Dr. Georgescu Alexandru , fondatorul chirurgiei estetice in Cluj-Napoca, doctor de renume international presedinte a numeroase comisii de chirurgie estetica si formator de specialisti esteticieni.

In clinica Novia din Cluj se efectueaza toata gama de operatii estetice de la marirea sanilor la micsorarea sanilor la rearanjarea lor , operatii de lifting facial, blefaroplastie, rinoplastii, otoplastii, operatii corporale ca si abdominoplastia, liposuctia, brahioplastia, implante gamba , brate , precum si o serie de operatii estetice la nivel genital masculin si feminin , mariri sau ingrosari, labioplastii, vaginoplastii, montare pompe erectile etc.Tot ce se poate face in chirurgie estetica va putem oferii.

Operatiile de chirurgie reparatorie care se preteaza in privat se pot efectua la clinica Novia din Cluj -corectii cicatrici ,chirurgia mainii .

Chirurgia estetica la Clinica Novia va poate aduce un plus de frumusete si incredere in sine cu eforturi financiare minime si cu siguranta maxima deviza noastra este sanatate pentru frumusete si frumusete pentru sanatate.