Injectii toxina botulinica Cluj


Injectii botox

Ce sunt injecțiile cu Toxina Botulinica?

În ultimii ani, injectarea cu Toxina Botulinica a avut o răspândire mult mai mare, inclusiv bărbații apelând la acest tratament. Toxina Botulinica facelift are efecte apropiate cu ale liftingului chirurgical, dar fără durere sau efecte adverse şi la un preț mult mai mic.

Injecțiile cu Toxina Botulinica sunt prima etapă în tratamentul anti-aging şi se pot începe de la vârste tinere, odată cu apariția primelor riduri din jurul ochilor.

De ce injecțiile cu Toxina Botulinica?

Ridurile își fac apariția destul de devreme, aducând cu sine un aspect de îmbătrânire, de multe ori prematură. Prin această procedură, înfățisarea dumneavoastră se va schimba, având un look natural (rejuvenat), mai proaspăt, odihnit, atractiv și cu 10 ani mai tânăr.

Injecțiile cu Toxina Botulinica ajută la evitarea formării ridurilor adevărate, care sunt definitive, prin relaxarea ridurilor de expresie.

Cutele din jurul ochilor vor fi şterse cu câteva injecții cu Toxina Botulinica, sprâncenele pot fi arcuite uşor fără ca expresia feței să pară mirată, ridurile de pe frunte dispar, aspectul fiind înseninat.

Microinjecții cu Toxina Botulinica se pot face în rinoplastia nechirurgicală, pentru diminuarea ridurilor din jurul gurii, pentru mascarea gingiei persoanelor care au zambetul prea larg (surâs gingival), precum şi pentru ridurile fine de pe nas.

Aceasta procedura se utilizează şi în alte probleme, cum ar fi transpirația excesivă axilară sau palmară sau bruxismul nocturn, ambele proceduri având efect estetic şi medical.

Cum funcționează injecțiile Toxina Botulinica la clinica Novia?

Cantități mici şi bine plasate de Toxina Botulinica sunt injectate în anumite puncte ale pielii, fără riscul paraliziei musculaturii.

Nu există risc de infecție şi este minim dureros, iar după injectare fața nu va arăta ca o mască (frozen-faced), ci se va menține expresivitatea acesteia.

Înainte de procedura de injectare cu Toxina Botulinica, medicul va face fotografii ale feței şi se vor discuta ariile ce necesită tratament, precum şi puținele contraindicații pe care le poate avea.

Unele rezultate ale injectării cu Toxina Botulinica vor apărea imediat, dar efectul complet, va fi notabil în 2 săptămâni (la acest stadiu fiind uneori necesare modificări subtile).

Procedura durează doar 30 de minute, nu este nevoie de recuperare şi nu rămân urme.

TARIFE

Axila - Hiperhidroza1900 Lei

3 zone (frunte, ochi, intre sprancene)1200 Lei

Ochi 480 Lei

Frunte600-950 Lei


Vezi mai multe