Epilare cu zahar Cluj

Epilarea cu zahăr, cunoscută și ca sugaring, este o metodă eficientă de îndepărtare a părului nedorit, având un efect îndelungat.

Procedura implică pregătirea unei paste lipicioase asemănătoare gelului, obținută din zahăr, suc de lămâie și apă. Aceasta este folosită în mod similar cu modul în care ceara este utilizată pentru îndepărtarea părului, numai că pasta este organică, biodegradabilă și hipoalergenică. Această substanță îndepărtează părul de la rădăcină fără a se lipi sau trage de celulele pielii vii, așa că tinde să fie mai delicată decât ceara.

Epilat cu pasta de zaharEsteticianul aplică pasta de zahăr cald pe piele în direcția opusă creșterii părului. După ce este lăsată să se întărească câteva secunde, apoi trasă în direcția creșterii părului. Deoarece zahărul poate fi aplicat pe o suprafață mare, părul poate fi îndepărtat mai rapid.

Pasta de zahăr este foarte delicată și poate fi pusă peste o zonă care a fost epilată cu pastă de zahăr fără frică de multă iritare. Acest lucru face ca trecerea peste o zonă unde părul a fost ratat să se realizeze mai ușor.

 

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00

Sambata 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum