Terapia cu oxigen

Oxigenul este elementul cel mai natural găsit în natură și este fundamental pentru funcționarea corpului uman. În fapt, acest element stă la baza tuturor funcțiilor metabolice și reprezintă viața pentru fiecare celulă unică.

PRO2SON oxigen acoustic wave

Cele mai mari defecte cutanate sunt cauzate de lipsa de colagen și elastină, de problemele de circulație, nutriție, genetice, dar în principal de lipsa de oxigen.

De ce oxigenoterapia hiperbară (terapia cu oxigen)?

  • deoarece hrănește celulele deteriorate regenerând țesutul epidermic;
  • încetinește procesul de îmbătrânire a pielii;
  • întărește și dă fermitate pielii;
  • reduce impuritățile pielii;
  • reduce acneea aflată în starea sa activă;
  • hrănește și oxigenează epiderma;
  • accelerează procesul de vindecare;
  • reduce problemele cauzate de poluare;
  • zonele ce pot fi tratate sunt: față, gât, mâini, picioare, abdomen.

Oxigenoterapia hiperbară constă în administrarea, în scopuri terapeutice, de dioxid de carbon (CO ²) transcutanat și subcutanat. Tratamentul cu oxigenoterapie hiperbară este realizat în cicluri, în funcție de nivelul de patologii, în 6-10 tratamente. După fiecare tratament pacientul va resimți o îmbunătățire și va fi atât de mulțumit încât își va dori să revină.

Oxigenoterapia hiperbară stimulează formarea de vase capilare mici, fiind utilizată în tratarea ulcerelor varicoase, a dermatitelor care apar după radioterapie, precum și în tratamentul arsurilor. Practic, această terapie permite o creștere a concentrației oxigenului în orice țesut, stimulând refacerea tisulară.

PRO2SON oxigen acoustic wave este soluția ideală pentru toate defectele pielii. Unic în domeniul lui, acest aparat oferă tratamente cu oxigen, este sigur și ușor de folosit, garantând rezultate pozitive începând cu prima utilizare. Nu este invaziv sau dureros, ci din contră, plăcut și confortabil, fiind echipat cu un aerograf care pulverizează O2. Aparatul permite micro-injectarea oxigenului pentru revitalizarea şi oxigenarea pielii în mod direct și selectiv.

Pentru a menține acțiunea oxigenoterapiei hiperbare activă pe piele, după fiecare tratament este recomandată utilizarea unei creme speciale, care datorită compoziției sale conferă un efect de lifting. Aceasta relaxează și întinde mușchii feței, reducând vizibil ridurile de expresie și oferind totodată hidratare și luminozitate pielii.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00

Sambata 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum