Mezoterapie Cluj

Mezoterapia este o metoda de tratament a stratului mijlociu al pielii – mezodermul. Acesta este cel mai activ strat al pielii, care este responsabil de majoritatea afectiunilor cutanate si asigura implicit aspectul pielii.

Mezoterapia estetica isi propune ca obiective:

  • reintinerirea tenului
  • terapia ridurilor

Mezoliftingul care este corectarea prin mezoterapie a efectelor imbatranirii faciale: ridurile, santurile, ptoza tegumentului, avand ca efect incetinirea procesului de imbatranire.

Tratamentul imbatranirii

In cadrul reantineririi tenului se obtine o revitalizare, energizare, calmare si destindere a acestuia, prin introducerea in piele de acid hialuronic, cocktail de vitamine, antioxidanti, substante cu efect de lifting nonchirurgical.

Cui se adreseaza mezoterapia?

Mezoterapia se adreseaza tuturor grupelor de varsta, pentru remedierea celor descrise mai sus, contraindicatiile ei majore fiind: sarcina, colagenozele, infectiile cutanate, alergiile si tulburarile de coagulare. In principiu este necesara si o terapie de intretinere, pentru consolidarea rezultatelor obtinute, prin sedinte “a la long”, spatiate de intervale mai mari de timp. Pe durata terapiei (in special pentru depozitele adipoase) este de dorit ca pacientul sa asocieze si o dieta adecvata si miscare.

Avantajele mezoterapiei:

Avantajul mezoterapiei pentru tratamentul celulitei consta in faptul ca este un procedeu noninvaziv, motiv pentru care nu exista riscuri si efecte secundare ca si in cazul interventiilor chirurgicale. Folosirea mezoterapiei pentru tratarea celulitei este un tratament care actioneaza rapid, spre deosebire de tratamentul cu diferite creme.

Beneficiul mezoterapiei este acela ca simptomele celulitei, ca de exemplu: senzatia de picioare grele, tumefierea, aspectul de coaja de portocala al pielii dispar sau se amelioreaza dupa primele sedinte. Repetarea tratamentului dupa trei luni asociat cu respectarea masurilor igienico-dietetice duc la mentinerea rezultatelor.

Mezoterapia are riscuri minime si costuri mai mici decat alte proceduri estetice si aduce beneficii evidente si stabile.

Recomandari: Dupa efectuarea procedurii, se recomanda evitarea aplicarii machiajului timp de 6 ore, dusurile fierbinti pentru o perioada de 6-8 ore si exercitiul fizic pentru 48 ore.

De ce să alegem mezoterapia cu ac?

Mezoterapia facială cu ac se realizează sub anestezie locală. În cazul zonelor mai sensibile precum faţă, gât, decolteu substanta este introdusă cu ajutorul unei seringi, deoarece aceasta permite o injectare adaptată feţei fiecărui pacient.
O altă tehnică de injectare este cea cu pistoletul, însă aceasta se recomandă mai degrabă în tratarea celulitei, deoarece permite o injectare uniformă, fapt care optimizează rezultatele şi diminuează disconfortul unei proceduri realizate pe zone mari.
“Un efect impresionant al mezoterapiei faciale cu ac este acela de “skin-tightening” (retracţie a pielii) în zonele faciale ce prezintă laxitate (piele căzută). Astfel, pielea de la nivelul gâtului, obrajilor, sau din zona ochiilor devine mai fermă, sub acţiunea de stimulare a colagenului şi elastinei realizată de substanţele injectate. În acest mod formarea de noi fibre de colagen reorganizează structura tegumentului şi acesta devine mai tonifiat

Mezoterapia faciala cu ac se recomandă să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu botox.
O şedinţă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute şi presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanţe de 1-3 cm, în funcţie de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 şedinţe în decursul a 30 de zile şi un număr de 3 cure pe an.

TARIFE PROCEDURI


Vezi preturi aici

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum