Nivelare riduri Cluj 

Procedura de nivelare a ridurilor la clinica Novia din Cluj-Napoca

Nivelare riduri cu Acid hialuronic

Ridurile reprezintă pliuri ale pielii care se formează din cauza acțiunii musculaturii situate imediat sub aceasta. Ridurile se formează atât la nivelul feței cât și în alte zone, cum ar fi brațe, gât, decolteu, inter și inframamar, dar de departe cele mai supărătoare sunt cele cu localizare facială.

Metodele de prevenire a apariției ridurilor (prea timpuriu) au ca numitor comun păstrarea calității pielii. Moștenirea genetică are un rol important, dar nu definitoriu. Factorii de mediu și modul de viață sunt determinanți în apariția ridurilor.

Nivelarea ridurilor se realizează prin tehnici estetice nechirurgicale:

  • Toxina botulinica;
  • Injectarea unor substanțe lent resorbabile pe bază de colagen sau acid hialuronic simplu sau cross-linkat;
  • Injectare de grăsime;
  • Laser;
  • IPL;
  • Oxigenoterapie hiperbară.

Nivelarea ridurilor prin injectarea toxinei botulinice

Injectarea toxinei botulinice este utilizată pentru estomparea ridurilor frontale, din jurul ochilor (laba gâștei). Efectele durează până la 6 luni.

Nivelarea ridurilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic are o persistență mai mare în țesuturi și deci un efect mai îndelungat. Rezultatul se datorează sintezei de colagen natural și constituirii unei matrice dermice ce asigură un efect de durată după injectarea acestui produs. El poate fi folosit pentru corecția ridurilor faciale: nazogeniene, verticale dintre sprâncene și pentru corecția unor mici imperfecțiuni de la nivelul feței (umplerea unor mici defecte). Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil, având efect între 9-18 luni. Injectarea produsului se face cu anestezie locală, recuperarea este imediată, nefiind necesară internare.mIntervalul de timp după care este necesară repetarea injectării depinde de mai multi factori: textura tegumentară, stilul de viață, vârsta, locul injectării și desigur cantitatea de filler utilizată. Rezultatele nivelării ridurilor sunt imediate, după procedură fiind posibilă reluarea activității.

Nivelarea ridurilor prin injectarea de grăsime

Injectarea de grăsime este utilizată pentru tratarea ridurilor mai grosiere (glabelare, șanțuri nazo-geniene). Această procedură implică aspirarea grăsimii din altă parte a corpului, deci o intervenție mai laborioasă. Rezultatele sunt însă mai durabile.

Nivelarea ridurilor cu lumina intens pulsată (Intensive Puls Light)

Aplicarea la nivelul pielii a unor radiații cu o anumită lungime de undă, nu numai că nu produce leziuni de hiperpigmentare la nivelul pielii, ci le decolorează pe cele deja existente. Ca efect colateral s-a observat o îmbunătățire a aspectului colagenului din piele și atenuarea ridurilor fine.

Nivelarea ridurilor cu laser terapia

Laser terapia este o metodă prin care se îndepărtează un strat mai substanțial din grosimea pielii, producând “o curățare” intensă atât a elementelor pigmentare cât și a ridurilor. Perioada de refacere este de câteva săptămâni.

Nivelarea ridurilor prin oxigenoterapia hiperbară

Aceasta relaxează și întinde mușchii feței, reducând vizibil ridurile de expresie și totodată oferind hidratare și luminozitate pielii.

TARIFE PROCEDURI


Vezi mai multe