Nivelare riduri Cluj 

Procedura de nivelare a ridurilor la clinica Novia din Cluj-Napoca

Nivelare riduri cu Acid hialuronic

Ridurile reprezintă pliuri ale pielii care se formează din cauza acțiunii musculaturii situate imediat sub aceasta. Ridurile se formează atât la nivelul feței cât și în alte zone, cum ar fi brațe, gât, decolteu, inter și inframamar, dar de departe cele mai supărătoare sunt cele cu localizare facială.

Metodele de prevenire a apariției ridurilor (prea timpuriu) au ca numitor comun păstrarea calității pielii. Moștenirea genetică are un rol important, dar nu definitoriu. Factorii de mediu și modul de viață sunt determinanți în apariția ridurilor.

Nivelarea ridurilor se realizează prin:

  • Toxină botulinică
  • Injectare cu acid hialuronic
  • Rejuvenare facială (IPL)
  • Radiofrecvență fracționată (eMatrix)
  • Terpia Vampir (PRP)

Nivelarea ridurilor prin injectarea toxinei botulinice

Injectarea toxinei botulinice este utilizată pentru estomparea ridurilor frontale, din jurul ochilor (laba gâștei). Efectele durează până la 6 luni.

Nivelarea ridurilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic are o persistență mai mare în țesuturi și deci un efect mai îndelungat. Rezultatul se datorează sintezei de colagen natural și constituirii unei matrice dermice ce asigură un efect de durată după injectarea acestui produs. El poate fi folosit pentru corecția ridurilor faciale: nazogeniene, verticale dintre sprâncene și pentru corecția unor mici imperfecțiuni de la nivelul feței (umplerea unor mici defecte). Produsul este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil, având efect între 9-18 luni. Injectarea produsului se face cu anestezie locală, recuperarea este imediată, nefiind necesară internare.mIntervalul de timp după care este necesară repetarea injectării depinde de mai multi factori: textura tegumentară, stilul de viață, vârsta, locul injectării și desigur cantitatea de filler utilizată. Rezultatele nivelării ridurilor sunt imediate, după procedură fiind posibilă reluarea activității.

Nivelarea ridurilor cu lumina intens pulsată (Intensive Puls Light)

Aplicarea la nivelul pielii a unor radiații cu o anumită lungime de undă, nu numai că nu produce leziuni de hiperpigmentare la nivelul pielii, ci le decolorează pe cele deja existente. Ca efect colateral s-a observat o îmbunătățire a aspectului colagenului din piele și atenuarea ridurilor fine.

Radiofrecvență fracționată (eMatrix)

eMatrix nu se aseamănă cu nici o tehnologie bazată pe laser de până acuma, fiind prima metodă de Radiofrecvență Fracțională din lume. Eficiența lor a fost necontestabilă, acestea tratând eficient problemele dermo – estetice. Bazat pe rezultatele măsurate ale radiofrecvenței și a laserului fracțional, procedura eMatrix reprezintă un tratament mult mai eficace și vizibil într-o perioadă mai scurtă.

Terapia Vampir

Procedura implica recoltarea unei cantitati mici de sange de la pacient intr-un tub special care este apoi centrifugat pentru a separa plasma si trombocitele de restul componentelor din sange. Dupa aceasta etapa de recoltare si centrifugare urmeaza efectiv injectarea plasmei bogate in trombocite in zonele vizate ale corpului.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum