Biorevitalizare in Cluj

Biorevitalizare cu acid hialuronic

Biorevitalizare cu acid hialuronic in cluj

Biorevitalizarea este cea mai potrivita procedura in cazul in care va doriti o piele mai hidratata, mai elastica, cu o culoare imbunatatita, si mai ales printr-o procedură rapida. Biorevitalizarea cu acid hialuronic nu imbunatateste doar aspectul exterior, ci restabileste si mediul interior si incetineste imbatranirea.

Tratamentul consta in injectarea intradermica a preparatelor pe bază de acid hialuronic, vitamine sau substante, ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii, ameliorarea activitatii celulare, hidratarea de lunga durata si imbunatatirea tonusului muscular. Biorevitalizarea este si un tratament complex al acneei si al dereglarilor de pigmentare. Biorevitalizarea cu acid hialuronic este recunoscuta ca fiind cea mai eficienta metoda de mezoterapie.

Preparatele de biorevitalizare pe baza de acid hialuronic au mai multe proprietati:

  • rezista un timp mult mai indelungat in fata actiunii enzimei hialuronidaza si astfel persista mai mult in piele, unde vor lega si vor mentine apa, avand ca efect o hidratare de lunga durata;
  • stimulează anumiti receptori specifici din piele (ai fibroblastiilor si vasculari) si permite sinteza „de novo” a tesutului, respectiv regenerarea si intinerirea lui;
  • eliberarea moleculei de acid hialuronic serveste ca materie prima pentru sinteza elastinei si a colagenului propriu.
Asadar, prin efectuarea unei proceduri de biorevitalizare se rezolva concomitent mai multe probleme, si anume:
  • indreptarea reliefului pielii
  • inlaturarea ridurilor mici si mijlocii 
  • hidratarea in profunzime a pielii 
  • imbunatatirea culorii si normalizarea microcirculatiei sangvine 
  • intinerirea si corectia formei buzelor 
  • mentinerea unui efect estetic mult mai natural in zonele unde au fost sau vor fi introduse filere sau va fi efectuata botulinoterapie

In cazul tratarii anterioare a ridurilor prin filere la care efectul a început sa dipară, dar o noua umplere nu este inca binevenita, o procedura de biorevitalizare este solutia ideala.

Procedurile de biorevitalizare se recomanda la un interval de 7-10 zile, in 1-3 sedinte. Indicatiile sunt individuale pentru fiecare pacient si depind de varsta si starea initiala a dermei.

Biorevitalizarea cu PRX-T33

biorevitalizare cluj

Biorevitalizarea cu PRX-T33 este o metoda unica pentru biorevitalizarea pielii, fara injectii. Aceasta este recomandata atat pentru pielea lipsita de fermitate, cat si pentru vergeturi, cicatrici si riduri fine, iar beneficiile biorevitalizarii cu PRX-T33 sunt multiple.

Intr-o prima etapa, medicul aplica PRX - T33, folosind o metoda speciala de masaj, pentru a spori stimularea.
Dupa tratament, pielea are nevoie de nutrimente si protectie. WiQo Nourishing and Moisturing face cream for dry skin le ofera pe amandoua, refacand astfel stratul hidrolipidic datorita continutului sau ridicat de unt de shea de inalta calitate, aportului de ingrediente active, cum ar fi vitaminele A si E, substante nutritive si extracte vegetale de calitate, esentiale pentru piele. 

biorevitalizare prx

Pentru a completa tratamentul si a mentine efectele, este indicata folosirea produsului WiQo Smooting Face Fluid. Acesta este un produs dermatologic testat intens, ce contine acid glicolic cu pH redus (8%), avand o formula echilibrata pentru piele. In pofida valorii pH-ului (aproximativ 3), produsul este bine tolerat de toate tipurile de piele si nu produce o senzatie de arsura daca este aplicat pe pielea intacta. In plus, acesta prelungeste si sporeste stimularea dermala.

biorevitalizare prx-t33
 

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum