Biorevitalizare Cluj

Biorevitalizare Clinica Novia din Cluj-Napoca

Biorevitalizare cu acid Hialuronic

Biorevitalizarea este cea mai potrivită procedură în cazul în care necesitați o piele mai hidratată, mai elastică, cu o culoare îmbunătățită, și mai ales printr-o procedură rapidă. Biorevitalizarea cu acid hialuronic nu îmbunătățeste pur și simplu aspectul exterior, ci și restabilește mediul interior, caracteristic pentru pielea tânără, și încetinește îmbătrânirea.

Tratamentul constă în injectarea intradermică a preparatelor pe bază de acid hialuronic, vitamine sau substanțe, ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii, ameliorarea activității celulare, hidratarea vastă și de lungă durată și îmbunătățirea tonusului muscular. Biorevitalizarea este și un tratament complex al acneei și al dereglărilor de pigmentare. Biorevitalizarea cu acid hialuronic este recunoscută ca fiind cea mai efectivă metodă de mezoterapie.
biorevitalizarePreparatele de biorevitalizare pe bază de acid hialuronic au mai multe proprietăți:

  • rezistă un timp mult mai îndelungat în fața acțiunii enzimei hialuronidază și astfel persistă mai mult în piele, unde vor lega și vor menține apa, având ca efect o hidratare de lungă durată;
  • stimulează anumiți receptori specifici din piele (ai fibroblastiilor și vasculari) și permite sinteza „de novo” a țesutului, respectiv regenerarea și întinerirea lui;
  • eliberarea moleculei de acid hialuronic servește ca materie primă pentru sinteza elastinei și a colagenului propriu.

Așadar, prin efectuarea unei proceduri de biorevitalizare se revolvă concomitent mai multe probleme, și anume: îndreptarea reliefului pielii și înlăturarea ridurilor mici și mijlocii, hidratarea în profunzime a pielii, îmbunătățirea culorii și normalizarea microcirculației sangvine, întinerirea și corecția formei buzelor, menținerea unui efect estetic mult mai natural în zonele unde au fost sau vor fi introduse filere sau va fi efectuată botulinoterapie. În cazul tratării anterioare a ridurilor prin filere la care efectul a început să dipară, dar o nouă umplere nu este încă binevenită, o procedură de biorevitalizare este soluția ideală.

Procedurile de biorevitalizare se recomandă la un interval de 7-10 zile, în 1-3 ședințe. Indicațiile sunt individuale pentru fiecare pacient și depind de vârsta și starea inițială a dermei.

Biorevitalizarea cu PRX-T33 este o metoda unica pentru biorevitalizarea pielii, fara injectii. Aceasta este recomandata atat pentru pielea lipsita de fermitate, cat si pentru vergeturi, cicatrici si riduri fine, iar beneficiile biorevitalizarii cu PRX-T33 sunt multiple.

Intr-o prima etapa, medicul aplica PRX - T33, folosind o metoda speciala de masaj, pentru a spori stimularea.
Dupa tratament, pielea are nevoie de nutrimente si protectie. WiQo Nourishing and Moisturing face cream for dry skin le ofera pe amandoua, refacand astfel stratul hidrolipidic datorita continutului sau ridicat de unt de shea de inalta calitate, aportului de ingrediente active, cum ar fi vitaminele A si E, substante nutritive si extracte vegetale de calitate, esentiale pentru piele. 

Pentru a completa tratamentul si a mentine efectele, este indicata folosirea produsului WiQo Smooting Face Fluid. Acesta este un produs dermatologic testat intens, ce contine acid glicolic cu pH redus (8%), avand o formula echilibrata pentru piele. In pofida valorii pH-ului (aproximativ 3), produsul este bine tolerat de toate tipurile de piele si nu produce o senzatie de arsura daca este aplicat pe pielea intacta. In plus, acesta prelungeste si sporeste stimularea dermala.

biorevitalizarebiorevitalizare
biorevitalizare

TARIFE PROCEDURI

cu Filorga600 Lei

cu Volite1900 Lei

Biorevitalizare fara ace480 Lei

PRX-T33

O zona (fata/gat/decolteu/dosul mainii)450 Lei

2 zone750 Lei

2 zone900 Lei

Abonament 3 sedinte (una sau doua zone)sunt incluse doua creme

Abonament 3 sedinte (3 zone)sunt incluse doua creme si 10% reducere

PRX-T33 cu Dermapen1000 Lei

Abonament 3 sedinte incluse creme si 15% reducere


Programeaza-te acum