Bichectomie Cluj

Bichectomie

Bichectomia este interventia estetica prin intermediul careia, grasimea de la nivelul obrajilor este indepartata pentru a reda fetei un aspect ferm si sculptat.

Aceasta interventie se adreseaza tuturor pacientilor care au un volum ridicat de grasime la nivelul obrajilor si isi doresc eliminarea acesteia.

Excesul de grasime de la nivelul fetei nu este dependent de idicele de masa corporala, fiind prezent chiar si la persoanele sportive si cu o activitate fizica ridicata.

Despre procedura de Bichectomie

Cantitatea de grasime Bichat este in general de dimensiunea unei mingi de ping-pong, dar variaza de la un caz la altul. Interventia de Bichectomie se realizeaza fie sub anestezie locala, fie sub sedare totala, in functie de decizia medicului specialist.

Operatia consta in inlaturarea tesutului adipos in exces de la nivelul obrajilor prin crearea unor mici incizii in interiorul cavitatii bucale, evitandu-se astfel formarea unor cicatrici vizibile. Procedura dureaza aproximativ 30 de minute, iar inciziile sunt inchise cu suturi resorbabile.

Efectul obtinut dupa operatia de Bichectomie este de sculptare si subtiere a liniei fetei, oferind un aspect intinerit.

Avantajele Bichectomiei

  • pometi ridicati si un aspect definit al obrajilor;
  • aparenta pierderii in greutate si pometi mai proeminenti;
  • o intinerire care confera fetei un aspect natural senzual;
  • lipsa cicatricilor care tradeaza efectuarea operatiei, ele fiind “ascunse” in interiorul cavitatii bucale;
  • recuperare rapida post-operatorie.


Aceasta procedura este recomandata atat pentru femeile, cat si pentru barbatii care isi doresc un aspect sculptat si ferm al fetei. Este important ca pacientul sa aiba procesul de maturizare incheiat si o stare buna de sanatate, pentru a obtine rezultatele asteptate.

Daca doriti sa beneficiati de operatia de bichectomie, apelati cu incredere la Clinica Novia Estetica si programati-va la un consult de specialitate.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum