Marire buze in Cluj

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic

Marire buze Acid Hialuronic

Prin marirea buzelor se realizeaza cresterea de volum a buzelor, atat cat este posibil, in vederea producerii unui echilibru estetic al fetei. Pentru multe femei, care au buzele subtiri si mici, aceasta tehnica ofera multe satisfactii personale.

Procedeul de marire a buzelor utilizeaza o gama variată de produse sintetice sau biologice si poate fi realizat prin două tehnici:

  • prin utilizarea de produse injectabile (acid hialuronic, grasime proprie)
  • prin implanturi de buze cu silicon permanent

Marirea buzelor este o procedura de natura estetica, prin care se are in vedere ca buzele marite si remodelate sa se imbine armonios cu structura fetei.

In urma unei consultatii de specialitate, se va stabili metoda de tratament potrivita pentru fiecare pacient in parte. Durata rezultatelor depinde de metoda, varstă si de zona tratata si poate consta intre 6-12 luni pentru injectabile, fiind definitiva pentru implant. Procedura de marire a buzelor dureaza aproximativ 30 de minute si poate necesita anestezie locala, desi majoritatea substantelor folosite contin anestezic.

Produsele utilizate la clinica noastra sunt de ultima generatie, ele pastrand aspectul natural al pielii. In cazul tehnicii de utilizare a produselor injectabile, este recomandabil sa se repete procedura la anumite intervale de timp, in vederea pastrării efectului dorit.

Perioada de recuperare dupa marirea buzelor

Pacientul isi poate relua activitatea zilnica imediat dupa tratamentul de marire a buzelor. In urma procedurii, buzele vor fi usor umflate si inrosite cateva ore.

Mai multe informatii despre acest procedeu gasesti si in articolul de pe Blog -  5 informatii pe care trebuie sa le stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum