Articole si Noutati


25 Mar. 2024
Descopera impreuna cu noi cum functioneaza si care sunt beneficiile peeling-ului chimic.
22 Mar. 2024
Terapia Vampir nu este doar o procedura estetica; este o calatorie catre redescoperirea increderii in propria frumusete si inviorarea pielii intr-un mod natural si eficient
13 Mar. 2024
Descopera cum transforma acidul hialuronic conturul facial
22 Jan. 2024
In aceast articol, vom analiza mecanismele de actiune ale toxinei botulinice si modul in care aceasta contribuie la atenuarea semnelor timpurii ale imbatranirii.
14 Nov. 2023
Abdominoplastia a devenit o optiune populara pentru cei care doresc sa obtina un abdomen mai plat si mai ferm.
19 Oct. 2023
Frumusetea pielii reprezinta cartea de vizita oferita lumii. Alegeti sa va ajutati pielea sa ramana tanara si frumoasa cu eMatrix!
18 Oct. 2023
In cautarea unei solutii sigure si eficiente pentru indepartarea parului nedorit, exista multe optiuni cu care va puteti confrunta, dar epilarea cu laserul Alexandrite reprezinta cu siguranta o alegere excelenta.
10 Aug. 2023
Liposuctia a devenit una dintre cele mai populare proceduri pentru remodelarea corporala. Aceasta interventie chirurgicala a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, devenind mai sigura si precisa si oferind rezultate remarcabile. In acest articol, vom explora beneficiile liposcutiei si cum poate ajuta la obtinerea unui corp conturat si a increderii in sine.
07 Jul. 2023
Ti-am pregatit un articol despre rinoplastia nechirurgicala. Afla cum iti poti transforma nasul fara interventii chirurgicale.
26 May. 2023
Forma ideala a implantului mamar este subiectiva si variaza de la o persoana la alta. Afla acum mai multe informatii cu ajutorul articolului pe care ti l-am pregatit!
15 Apr. 2022
Alege inovatia in epilarea definitiva si uita de parul nedorit de pe corp. La Clinica Novia Estetica din Cluj iti oferim serviciul de epilare definitiva cu cel mai performant laser, Alexandrite Motus AY.
24 Mar. 2022
Afla mai multe detalii despre procedura de Lifting Facial si programeaza-te la o consultatie.