Articole si Noutati


14 Nov. 2023
Abdominoplastia a devenit o optiune populara pentru cei care doresc sa obtina un abdomen mai plat si mai ferm.
19 Oct. 2023
Frumusetea pielii reprezinta cartea de vizita oferita lumii. Alegeti sa va ajutati pielea sa ramana tanara si frumoasa cu eMatrix!
18 Oct. 2023
In cautarea unei solutii sigure si eficiente pentru indepartarea parului nedorit, exista multe optiuni cu care va puteti confrunta, dar epilarea cu laserul Alexandrite reprezinta cu siguranta o alegere excelenta.
10 Aug. 2023
Liposuctia a devenit una dintre cele mai populare proceduri pentru remodelarea corporala. Aceasta interventie chirurgicala a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, devenind mai sigura si precisa si oferind rezultate remarcabile. In acest articol, vom explora beneficiile liposcutiei si cum poate ajuta la obtinerea unui corp conturat si a increderii in sine.
07 Jul. 2023
Ti-am pregatit un articol despre rinoplastia nechirurgicala. Afla cum iti poti transforma nasul fara interventii chirurgicale.
26 May. 2023
Forma ideala a implantului mamar este subiectiva si variaza de la o persoana la alta. Afla acum mai multe informatii cu ajutorul articolului pe care ti l-am pregatit!
15 Apr. 2022
Alege inovatia in epilarea definitiva si uita de parul nedorit de pe corp. La Clinica Novia Estetica din Cluj iti oferim serviciul de epilare definitiva cu cel mai performant laser, Alexandrite Motus AY.
24 Mar. 2022
Afla mai multe detalii despre procedura de Lifting Facial si programeaza-te la o consultatie.
23 Nov. 2021
Dermapen este un tratament cu micro-needling care are rolul de a remedia probleme ale pielii, ajutand la vindecarea cicatricilor si a productiei naturale de colagen.
13 Sep. 2021
Inca nu stii ce informatii sa crezi despre botox? Afla cele mai frecvente mituri despre acesta!
23 Aug. 2021
Ce este, in ce zone poate fi aplicata si care sunt efectele pe termen lung.
20 Jul. 2021
Raspunsul la cele mai comune intrebari despre terapia vampir.