Tratament Reintinerire Ten Cluj

Filorga Cryoled
Tratament Complet de Rejuvenare al Tenului prin Crioterapie si Terapie LED.

 

Criogenare Filorga

Crioterapie

Cryoled ofera o sinergie perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si efectul ingredientelor active. Aplicatorul, creat special pentru echipamentul Filorga, genereaza o scadere rapida a temperaturii, de pana la -18°C.

Terapie Led Filorga

Terapie LED

Echipamentul Cryoled livreaza lumina in interiorul dermului, stimuland mitocondriile din celule, ce o transforma in energie ce este absobita direct de celule. Efectul este unul de revitalizare si de stimulare a neocolagenezei.

Tratamentul Filorga Cryoled

Produse Dedicate

Tratamentul Filorga Cryoled lucreaza in sinergie cu o gama completa de produse dedicate, ce ofera beneficii complete in rejuvenarea tenului. Rezultatele sunt o rejuvenare intensa si un efect complet de intinerire.

Filorga

 

Modul CRYO

METODA DE ACȚIUNE

Crearea unei raciri electrice constante, stabilizate prin efectul Peltier. Pe baza principiului socului termic, crioterapia determina o succesiune rapidă de vasoconstrictii si vasodilatatii care promoveaza penetrarea accelerata a ingredientelor active printr-un efect de pompare. De asemenea, actionează asupra oxidarii pielii prin acțiunea sa asupra microcirculatiei, optimizand metabolismul celular.

Un produs creat in urma cercetarii medicale, Cryoled realizeaza simbioza perfecta intre efectul biostimulant al crioplastiei si cel al ingredientelor active. Aplicatorul, creat special pentru FILORGA, produce o scădere foarte rapidă a temperaturii până la -18 ° C. (64 ° F)

REZULTATE

Liniile fine sunt reduse, semnele de oboseala sunt sterse și microrelieful pielii este netezit. Tenul devine luminos si neted.
 

Modul LED

METODA DE ACȚIUNE

Livreaza raza de lumina in dermul profund. Acestea ajung apoi la mitocondrii, „centrele de energie celulare”, unde sunt transformate in energie (ATP), care este absorbita direct de celule. Fiecare lungime de unda patrunde in piele la o adancime
diferita. Prin urmare, LED-urile pot actiona pe mai multe straturi ale pielii pentru a trata probleme specifice.

Sistemul CRYOLED permite programe LED personalizate prin intermediul a 4 culori, 20 de LED-uri de ultima generatie si variatie intre modurile pulsate sau continue.

REZULTATE

Stimulata in acest mod, pielea se revitalizeaza, sinteza de colagen și elastină este imbunatatita si tesutul conectiv este
reorganizat. Toate functiile celulelor sunt revigorate, pentru a lucra la putere maxima.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum