Filorga Cryoled – tratamentul complet de reintinerire a tenului

21 Aug. 2019

filorga cryoledIn cazul in care nu vrei sa apelezi la injectii pentru a-ti imbunatati aspectul tenului, dar iti doresti sa ai o fata mai tanara, mai stralucitoare, bine odihnita si conturata, poti obtine acest lucru si fara vreo interventie chirurgicala. Acest lucru este posibil cu ajutorul tratamentului complet de rejuvenare a tenului Filorga Cryoled.

Tratamentul utilizeaza crioterapia pentru a obtine un ten intinerit. Aplicatorul, creat special pentru echipamentul Filorga, genereaza o scadere rapida a temperaturii, de pana la -18°C si in acest fel curatarea si hidratarea sunt intense.

Pe baza socului termic, ingredientele active ajung in piele, actionand asupra microcirculatiei si optimizand metabolismul celular.

In ceea ce priveste rezultatele, acestea sunt vizibile mai ales la nivelul liniilor fine care sunt reduse, dar si a semnelor de oboseala care sunt sterse. Tenul devine astfel ami luminos si neted.

Terapia inovatoare cu LED actioneaza asupra mitocondriilor, stimuland astfel productia de colagen. Mai mult, efectul este unul de revitalizare pentru ca are o actiune antiinflamatoare si antibacteriana, fiind reglata si pigmentarea.

Lumina albastra are un efect antibacterian si ajuta la rezolvarea problemelor pielii uleioase cu pori mari. Mai mult, aceasta ajuta la combaterea acneei. Lumina verde este recunoscuta datorita faptului ca reduce dimensiunea si intensitatea petelor intunecate, regland productia de pigmenti.

Lumina galbena este cea care stimuleaza procesele de vindecare si are un efect calmant si antiinflamator. Lumina rosie patrunde adanc in piele si imbunatateste regenerarea si productia de colagen. Totodata, aceasta ajuta pielea sa-si recapete rezistenta.

Led-urile pot actiona asupra mai multor straturi ale pielii, putand astfel sa tratateze probleme specifice. In acest fel, pielea se revitalizeaza si toate functiile celulelor sunt revigorate, pentru a lucra la putere maxima.

Daca esti in cautare de un tratatament reintinerire ten in Cluj-Napoca, poti opta pentru Filorga Cryoled la Clinica Novia Estetica. Acesta este folosit in special pentru a restabili fermitatea pielii, a reduce pigmentarea si a estompa ridurile.