Micsorare sani Cluj

Micsorare sani voluminosi si imbunatatirea formei


Micsorare sani voluminosi si imbunatatirea formei

Micșorarea sânilor este o intervenție care îmbunătățește foarte mult calitatea vieții pentru femeile care au sâni voluminosi. Prin această procedură, veți obține nu numai reducerea volumului, dar și îmbunătățirea formei. De asemenea, disconfortul fizic, psihic și emoțional dispare, se obține o libertate de mișcare, precum și libertatea de a alege garderoba cu ușurință.

Micșorarea sânilor poate fi realizată la orice vârstă, dar recomandarea chirurgului este de a aștepta până când sânul s-a oprit din dezvoltare. Nașterea și alăptarea pot afecta mărimea și forma sânului. Dacă planificați să aveți un copil în viitor, ar fi bine să discutați acest aspect cu doctorul dumneavoastră.

Pregătire preoperatorie pentru operația de micșorare a sânilor

Dincolo de analizele medicale recomandate uzual, este necesară și efectuarea unei mamografii sau a unei ecografii care să permită vizualizarea țesutului glandular și adoptarea unui plan terapeutic corespunzător. Totodată, nu este indicată administrarea de aspirină sau anticoncepționale, deoarece poate fi influențată coagularea sângelui.

Intervenția chirurgicală de micșorare a sânilor

Micșorarea sânilor îmbunătățește forma corpului și pacienta ar putea avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu noul aspect. Este de așteptat ca nouă mărime a sânilor să se mențină pe o perioadă lungă de timp, cu condiția ca greutatea să rămână la un nivel constant.

Dacă în timp, din cauza efectului gravitației și a înaintării în vârstă, sânii dumneavoastră își pierd fermitatea, puteți apela la o procedură de corecție chirurgicală estetică, și anume un lifting al sânilor, care vă va întineri conturul.

În ceea ce privește durata intervenției de micșorare a sânilor, operația de acest tip poate dura 3-4 ore (atunci când se intervine la ambii sâni).

Recuperarea postoperatorie

Medicul va fi cel care va stabili perioada de recuperare, analizând întregul context medical. După perioada de vindecare, va trebui să reveniți la consult la o lună, la trei și la șase luni, sau ori de câte ori chirurgul dumneavoastră o cere. Este important să respectați aceste programări pentru ca doctorul dumneavoastră să poată evalua rezultatele pe termen lung.

 

TARIFE PROCEDURI


Vezi preturi aici

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum