Microdermabraziune Cluj

microdermabraziune cluiCe este Microdermabraziunea?

Microdermabraziunea este o metodă de reîntinerire cutanată, non-invazivă care presupune exfolierea stratului superficial al epidermului (acel strat al pielii alcătuit în principal din celule moarte). Tratamentul măreste tonusul și elasticitatea cutanată, stimulează diviziunea celulară și sinteza de colagen și reactivează funcțiile pielii.

Microdermabraziunea are ca scop îmbunătățirea texturii pielii, este o terapie complet nedureroasă și ideală pentru persoanele care au pielea agresată actinic sau care prezintă discromii, pori dilatați, riduri fine, cicatrici postacneice, pete și pistrui.

Rezultatele obținute:

  • regenerare celulară şi tisulară;
  • curăţarea tenului şi redarea luminozităţii;
  • atenuarea instantanee a ridurilor;
  • eliminarea petelor, comedoamelor, coşurilor;
  • tratarea acneei;
  • accelerarea hidratării naturale a tenului;
  • uniformizarea cicatricilor superficiale.

Tratamentul este simplu şi rapid, poate fi repetat la intervale scurte și nu necesită perioadă de recuperare, rezultatele fiind vizibile după prima ședință.

Recomandăm evitarea expunerii la razele UV imediat după efectuarea ședinței de microdermabraziune.

Aparatul de microdermabraziune VIORA

Aparatul de microdermabraziune fără cristale  VIORA  – microdermabraziune cu diamante pentru o piele mai fermă, mai pură, mai tânără cu rezultate spectaculoase şi de lungă durată.

Dermabraziunea cu aparatul de microdermabraziune VIORA

Dermabraziunea cu aparatul de microdermabraziune VIORA ofera o optiune non-chirurgicala de finisare a pielii, folosind capete de diamant sterile pentru a curata stratul de la suprafata pielii, dupa care aspira impuritatile. Aceasta procedura indeparteaza resturile de piele, imperfectiunile, urmele ranilor, ridurile si pigmentatia nedorita a pielii. Folosirea moderata a dermabraziunii cu diamante, impreuna cu produsele de ingrijire a pielii, ce penetreaza stratul de la suprafata acesteia ajungand la nivelul dermei, ajuta la refacerea nutrientilor naturali, restabilirea activitatii celulare si refacerea sanatatii pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sanatoasa, stralucitoare si frumoasa.

Cu aparatul de microdermabraziune VIORA puteţi trata sigur şi eficient o gamă largă de afecţiuni ale pielii, ce cuprinde efectele îmbătrânirii tenului, pielea decolorată şi congestionată, firele de păr încarnate, vergeturile, celulita şi ridurile. Tratamentele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. Aparatul de microdermabraziune fără cristale VIORA utilizează suprafeţe abrazive din diamante veritabile pentru a îndepărta cu blândeţe straturile superioare ale epidermei, în timp ce controlul reglabil al absorbţiei stimulează producţia de colagen şi elastină a dermei. Rezultatul? O piele mai sănătoasă şi strălucitoare, cu un flux sanguin mai bun.

Confortabil și eficient

Mânerul ergonomic al aparatului de microdermabraziune VIORA, este proiectat special pentru a asigura confortul în timpul tratamentelor de durată şi oferă terapeuţilor posibilitatea de a trata în mod eficient pielea sensibilă şi zonele greu accesibile ale pielii – inclusiv zonele cutate sau denivelate ale corpului – ceea ce duce la rezultate extrem de eficiente şi la o mai mare varietate de opţiuni terapeutice.

Sigur și igienic

Spre deosebire de sistemele tradiţionale de microdermabraziune cu cristale, aparatul de microdermabraziune fără cristale VIORA nu foloseşte oxid de aluminiu. Astfel, saloanele de tratament rămân curate şi la adăpost de factorii de poluare, iar clienţii nu riscă să inhaleze particule ce pot irita ochii şi căile respiratorii. Pentru igienizarea capetelor de tratament, este inclus in pachet si un curatator cu ultrasunete – acesta, folosit in combinatie cu substante de sterilizare, va asigura un tratament sigur si eficient.

Flexibil

Cu aparatul de microdermabraziune VIORA aveţi un set întreg de capete de tratament de diverse dimensiuni, forme şi calităţi abrazive, în combinaţie cu reglajul vacumului. Acest aparat de microdermabraziune se adaptează fiecărui pacient în parte şi specificului fiecărei zone tratate. Microdermabraziunea cu diamante este o metodă de curăţare non-invazivă care ajută, sporeşte regenerarea naturală a pielii. Pielea respiră mai uşor, sunt îmbunătăţite circulaţia sanguină şi producţia de colagen. Aspectul tenului este îmbunătăţit vizibil, ridurile sunt estompate, iar epiderma va absorbi mult mai uşor substanţele active din produsele de hidratare şi îngrijire. Chiar după primul tratament de microdermabraziune veţi observa cum pielea devine mai luminoasă şi mai catifelată.

TARIFE PROCEDURI


Vezi preturi aici

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum