Indepartarea Leziunilor Cutanate Cluj

Interventii chirurgicale dermatologice Cluj

chirurgia leziunilor cutanate clujOrice formatiune aparuta la nivelul pielii necesita evaluare de specialitate. Exista o serie de leziuni cutanate care trebuie eliminate de pe suprafata pielii, fie din considerente estetice, fie pentru a stabili un diagnostic sau pentru a descoperi posibile tumori maligne.

Interventia de acest tip este folosita pentru eliminarea formatiunilor benigne de tipul nevilor pigmentari (alunite), chiste, cheratoze seboreice, cheratoze actinice sau a formatiunilor tumorale cu caracter malign precum melanoame, carcinoame etc.

Inainte de interventie

Inainte de procedura propriu-zisa, se va delimita si anestezia zona, urmand ca leziunea sa fie indepartata cu tot cu stratul cutanat. In situatia in care leziunea este una sangeranda, se face o hemostaza cu ajutorul electrocauterului si apoi se realizeaza sutura.

Dupa interventie

In cazul leziunilor de dimensiuni reduse, nu este necesara intreruperea activitatii, iar firele de sutura sunt indepartate la 5-14 zile postoperator, in functie de localizarea leziunii.

 

 

TARIFE PROCEDURI


Vezi preturi aici

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum