Remodelare barbie Cluj

Mărire barbie la clinica Novia din Cluj-Napoca


Mărire barbie la clinica Novia din Cluj-Napoca

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală ce caută să îmbunătățească funcția fizică și să minimalizeze deformarile ori cicatricile, rezultate în urma accidentelor sau bolilor, precum și defectele din naștere.

Genioplastia este o procedură chirurgicală ce reface sau crește mărimea bărbiei pentru a da echilibru profilului prin mărirea bărbiei în relație cu nasul. Genioplastia reconstructivă se poate face concomitent cu chirurgia mandibulei pentru corecția disfuncțiilor de ocluzie.

În general, genioplastia este efectuată sub anestezie locală, care amorțeste și aria din jurul bărbiei. Prin incizie, chirurgul creează o cavitate deasupra osului bărbiei și sub mușchi, inserând implantul (proteza). Incizia se închide și se aplică un pansament compresiv. Cicatricea după o incizie externă e neglijabilă.

Post intervenție, pacientul poate resimți un oarecare disconfort, care poate fi controlat ușor prin medicație. Chirurgul poate recomanda și o dietă cu lichide pentru 1-2 zile după operație. Pacientul se poate ridica în aceeași zi și își poate relua activitățile și munca după câteva zile. Pansamentul se îndepărtează după o săptămână.

 

TARIFE PROCEDURI

Vezi mai multe