Lifting nechirurgical Cluj

Procedura de lifting nechirurgical la clinica Novia din Cluj-Napoca


Lifting nechirurgical

Liftingul facial nechirurgical poate fi realizat prin mai multe metode:

  • Lifting facial cu ajutorul mezoterapiei;
  • Lifting facial nechirurgical cu acid hialuronic sau grăsime proprie;
  • Terapia cu radiofrecvență;
  • Lifting facial cu laser

Lifting nechirurgical facial prin mezoterapie

Mezoterapia facială implică microinjectarea unui amestec de substanțe ce combat efectele de îmbătrânire a pielii și stimulează irigarea cu sânge și drenajul limfatic la nivelul feței. Compoziția injectată este alcatuită din diverse vitamine, substanțe nutritive, peptide, precum și acid hialuronic. O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute. Tratamentul de lifting nechirurgical facial este compus din 4-6 ședințe, iar pentru întreținere este nevoie de o ședință la fiecare 3-6 luni. Mezoterapia facială are ca efect reducerea ridurilor și reîntinerirea feței. Disconfortul liftingului nechirurgical este minim, iar efectele secundare posibile sunt una-două echimoze ce pot fi mascate prin machiaj.

Lifting nechirurgical facial cu substanțe de umplere cu acid hialuronic

Liftingul nechirurgical facial cu substanțe de umplere cu acid hialuronic se realizează prin corectarea volumelor faciale micșorate în timp din cauza procesului de îmbătrânire sau slăbirii în greutate. Acesta se realizează cu seringi preumplute cu acid hialuronic și este puțin dureros, pacientul va simți doar o înțepătură. Tratamentul se realizează în cabinet, nu necesită timp de recuperare și efectul este imediat, cu o durată de până la un an. Liftingul nechirurgical facial cu celule stem proprii organismului, care se recoltează din sânge și sunt tratate cu activatori de creștere, se realizează prin injectare în zonele problematice.

Terapia cu radiofrecvență pentru lifting nechirurgical facial

Radiofrecvența încălzește în mod uniform dermul, având efect de stimulare a producției de colagen nou. Pe parcursul unui număr mediu de ședințe de tratament, pielea se regenerează, devenind mai fermă și mai elastică, cu un aspect mai tânăr, rezultatele fiind vizibile de la prima ședință. Nu se folosește anestezie și este o procedură nedureroasă, de durată scurtă. Radiofrecvența este indicată pentru semnele incipiente de îmbătrânire a feței – riduri în jurul ochilor și a gurii, piele ușor lăsată la nivelul maxilarului, gâtului, decolteului sau la nivel corporal. După procedura de lifting nechirurgical este posibil ca pielea să fie roșie, însă va reveni la normal în câteva ore.

Terapia cu radiofrecvență pentru lifting nechirurgical facial

Liftingul nechirurgical cu laser este o procedură neinvazivă care are ca scop formarea de colagen nou, este mai rapidă decat radiofrecvența dar și mai agresivă, necesitând aplicarea unei creme cu protecție solară după tratament.

eMatrixLifting nechirurgical facial cu eMatrix

O noutate în tratamentul ridurilor și a pielii lăsate este radiofrecvența fracționată, o metodă asemănătoare cu laserul fracționat, cu rezultate foarte bune și fără efectele adverse ale laserului. Echipamentul prin care acest tratament poate fi aplicat este eMatrix și de curând este disponibil și în clinica noastră.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00

Sambata9:00 – 13:00

  Programeaza-te acum