Lifting nechirurgical Cluj

Procedura de lifting nechirurgical la clinica Novia din Cluj-Napoca


Lifting nechirurgical

Liftingul facial nechirurgical poate fi realizat prin mai multe metode:

  • Lifting facial cu ajutorul mezoterapiei;
  • Lifting facial nechirurgical cu acid hialuronic sau grăsime proprie;
  • Terapia cu radiofrecvență;
  • Lifting facial cu laser

Lifting nechirurgical facial prin mezoterapie

Mezoterapia facială implică microinjectarea unui amestec de substanțe ce combat efectele de îmbătrânire a pielii și stimulează irigarea cu sânge și drenajul limfatic la nivelul feței. Compoziția injectată este alcatuită din diverse vitamine, substanțe nutritive, peptide, precum și acid hialuronic. O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute. Tratamentul de lifting nechirurgical facial este compus din 4-6 ședințe, iar pentru întreținere este nevoie de o ședință la fiecare 3-6 luni. Mezoterapia facială are ca efect reducerea ridurilor și reîntinerirea feței. Disconfortul liftingului nechirurgical este minim, iar efectele secundare posibile sunt una-două echimoze ce pot fi mascate prin machiaj.

Lifting nechirurgical facial cu substanțe de umplere cu acid hialuronic

Liftingul nechirurgical facial cu substanțe de umplere cu acid hialuronic se realizează prin corectarea volumelor faciale micșorate în timp din cauza procesului de îmbătrânire sau slăbirii în greutate. Acesta se realizează cu seringi preumplute cu acid hialuronic și este puțin dureros, pacientul va simți doar o înțepătură. Tratamentul se realizează în cabinet, nu necesită timp de recuperare și efectul este imediat, cu o durată de până la un an. Liftingul nechirurgical facial cu celule stem proprii organismului, care se recoltează din sânge și sunt tratate cu activatori de creștere, se realizează prin injectare în zonele problematice.

Tratament de lifting cu fire resorbabile

Liftingul cu fire resorbabile reprezintă o procedură antiaging eficientă și cu efect de lungă durată. Este o variantă sigură și lipsită de complicații, cu avantaje clare față de liftingul clasic, care apelează la bisturiu. Procedura, disponibilă în clinica Novia, constă în introducerea de fire multiple în interiorul pielii, perfect compatibile cu țesuturile pacienților, care au rolul de a reda tonusul și elasticitatea pielii îmbătrânite, conferind un aspect întinerit. Firele se vor se vor degrada treptat, până la absorbirea completă de către organism, de unde și denumirea de fire resorbabile.

O alta procedura moderna este liftingul facial cu fire de suspensie PDO. Mai multe informatii despre acest tip de lifting poti citi in articolul Ce trebuie sa stii despre liftingul facial cu fire de suspensie PDO.

eMatrixLifting nechirurgical facial cu eMatrix

O noutate în tratamentul ridurilor și a pielii lăsate este radiofrecvența fracționată, o metodă asemănătoare cu laserul fracționat, cu rezultate foarte bune și fără efectele adverse ale laserului. Echipamentul prin care acest tratament poate fi aplicat este eMatrix și de curând este disponibil și în clinica noastră.

TARIFE PROCEDURI

Lifting facial cu fire de suspensie Basic 100 Lei / fir

Lifting facial cu fire de suspensie Pdo de la 1750 Lei

Programeaza-te acum