Ce trebuie sa stii despre liftingul facial cu fire de suspensie PDO

22 Jan. 2020

lifting facial cu fire de suspensie PDO

Una dintre urmarile inaintarii in varsta este pierderea treptata a elasticitatii muschilor fetei. Persoanele care vor sa isi pastreze un aspect intinerit, pot apela insa la procedura de lifting facial cu fire de suspensie PDO.

Procedura de acest tip este una non chirurgicala, fiind folosite fire bioresorbabile pentru a ridica pielea lasata a fetei. Acestea sunt compatibile cu corpul uman, ceea ce inseamna ca probabilitatea unor reactii alergice este foarte mica.

Firele de suspensie PDO, introduse corect in tesuturi, au ca rezultat o ridicare mecanica, care este mentinuta prin formarea colagenului. Un alt efect pe care acestea il produc pielii este reinnoirea celulara, imbunatatindu-se textura pielii, elasticitatea, dar si aspectul liniilor fine.

Procedura in sine consta in introducerea firelor bioresorbabile sub piele cu ajutorul unor ace extrem de fine. La aproximativ 6-9 luni de la procedura, firele PDO vor disparea printr-o hidroliza simpla  deoarece sunt absorbabile. Contururile faciale ridicate vor ramane pentru aproximativ 3-6 luni mai mult, datorita efectelor de intinerire celulara.

Mai mult, ca urmare a liftingului facial cu fire de suspensie PDO, celulele din piele sunt stimulate sa produca colagen nou si noi vase de sange pentru a imbunatati microcircularea  celulelor pielii. In acelasi timp, firele PDO determina contractura tesutului adipos, producand o intarire a pielii.

Liftingul facial cu fire de suspensie PDO este o metoda minim invaziva folosita pentru a obtine un aspect al tenului intinerit. Procedura de acest tip se realizeaza si la clinica noastra, fiind o metoda moderna si sigura.