Lifting facial Cluj

Lifting facial la clinica Novia din Cluj-Napoca


Lifting facial

Cei mai buni candidați pentru liftingul facial sunt pacienții a căror piele de pe față și de pe gât începe să se lase, dar își păstrează încă elasticitatea, iar structura osoasă este puternică și bine conturată. Majoritatea au vârsta cuprinsă între 40-60 de ani, dar liftingul se poate face chiar și la 70-80 de ani.

Liftingul facial este o procedură individualizată. La prima consultație, chirurgul vă va evalua fața, inclusiv pielea și oasele, și vă va explica scopul operației. Chirurgul vă va controla starea sănătății si va lua notă de anumite afecțiuni ce pot afecta operația: hipertensiune arterială, probleme de coagulare a sângelui, tendința de a forma cicatrici vicioase. Chirurgul trebuie informat dacă fumați sau luați medicamente, mai ales aspirină sau alte substanțe ce pot influența coagularea.

În general, liftingul facial durează câteva ore sau mai mult, în cazul în care se performează mai mult de o singură procedură. Inciziile pornesc deasupra liniei de inserție a părului la tâmple, se extind în fața urechii, urmărind linia de contur a urechii (sau chiar în interiorul cartilajului) și se continuă în spatele lobulului auricular spre scalpul inferior. Dacă și gâtul necesită intervenție, o mică incizie se va face sub bărbie. Postoperator, pacientul nu va simți un disconfort semnificativ, dar totuși dacă acesta apare, poate fi anulat cu ajutorul medicamentelor prescrise de chirurg.

Șansele ca pacientul să fie mulțumit de liftingul facial sunt excelente, mai ales dacă realizează că rezultatul apare imediat. Chiar și după ce edemul dispare, părul din regiunea tâmplelor poate fi subțire, iar pielea va fi uscată și aspră pentru câteva luni. Procesul de îmbătrânire este unul natural, iar în cazul în care este nevoie, procedura poate fi repetată după 5 sau 10 ani.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum