VelaShape II

Velashape II

Clinica Novia din Cluj – Napoca vă aduce VelaShape II – tratamentul preferat a vedetelor de la Hollywood pentru combaterea celulitei și reducerea circumferinței.

Ce este VelaShape II?

VelaShape II este răspunsul cererii pacienților de a beneficia de un tratament complet de remodelare – reducerea circumferinței și a celulitei.
Această procedură neinvazivă poartă aprobarea FDA din Statele Unite ale Americii și acționează utilizând tehnologia revoluționară elōs. Datorită ei, procedura tratează eficient țesuturile profunde, astfel reducând măsurabil stratul de grăsime. În acelaș timp, VelaShape II actionează și asupra straturilor superioare ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Remodelare cu patru proceduri

Aparatul folosit combină 4 proceduri de remodelare extrem de eficiente: radiofrecvență, infraroșii, masaj și vacuum. Radiofrecvența și infraroșiile au rolul de a încălzi țesutul afectat de celulită și de a forma colagen nou. Această căldură concentrată, ce ajunge atât către straturile profunde, cât și către cele superficiale al dermei, are ca urmare remodelarea rapidă a corpului, fără a fi necesară o perioadă de recuperare.
Vacuumul și masajul contribuie la creșterea circulației sangvine, ceea ce duce la intensificarea metabolismului celulelor de grăsime, și ca urmare, volumul celulei este redus. Cu ajutorul rolelor special concepute pentru Velashape II vacuumul contribuie la îmbunătățirea calității pielii și facilitează difuzia eficientă și sigură a căldurii.

Beneficiile tratamentului VelaShape II

  • Creșterea arderilor metabolice
  • Reducerea țesutului gras până la 2 cm
  • Un drenaj limfatic mai eficient
  • Zone esențiale cum ar fi abdomenul, coapsele (anterior, posterior, interior, exterior), fesele, brațele și spatele sunt vizate cu acest tratament.
  • Lipsa discomfortului în timpul dar și după efectuarea tratamentului
  • O ameliorare generală cu pâna 60% a texturii pielii (inclusiv pentru pielea laxă) și tonus în urma reducerii celulitei, vizibil după 5 ședinte.
  • Tratamentul reprezintă o metodă complementară pentru liposucția chirurgicală. Ideal, se aplica după perioada de recuperare, pentru rezolvarea iregularităților și a pielii lăsate, definitivând astfel rezultatul chirugical.


Ca și tratament complementar pentru liposucția chirurgicală, VelaShape II este ideal de aplicat după perioada de recuperare, pentru rezolvarea iregularităților și a pielii lăsate, definitivând rezultatul chirurgical. VelaShape II este tratamentul preferat de vedetele de la Hollywood pentru combaterea celulitei și reducerea circumferinței.

Remodelare corporala  Velashape II

TARIFE PROCEDURI


Vezi preturi aici

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum