Toxina Botulinica Cluj


Injectii botox cluj

Ce sunt injectiile cu Toxina Botulinica?

In ultimii ani, injectarea cu Toxina Botulinica a avut o raspandire mult mai mare, inclusiv barbatii apeland la acest tratament. Toxina Botulinica facelift are efecte apropiate cu ale liftingului chirurgical, dar fara durere sau efecte adverse si la un pret mult mai mic.

Injectiile cu Toxina Botulinica sunt prima etapa in tratamentul anti-aging si se pot începe de la varste tinere, odată cu aparitia primelor riduri din jurul ochilor.

De ce sa alegi injectiile cu Toxina Botulinica?

Ridurile isi fac aparitia destul de devreme, aducand cu sine un aspect de imbatranire, de multe ori prematura. Prin această procedura, infătisarea dumneavoastră se va schimba, avand un look natural (rejuvenat), mai proaspat, odihnit, atractiv si cu 10 ani mai tanar.

Injectiile cu Toxina Botulinica ajuta la evitarea formarii ridurilor adevarate, care sunt definitive, prin relaxarea ridurilor de expresie.

Cutele din jurul ochilor vor fi sterse cu cateva injectii cu Toxina Botulinica, sprancenele pot fi arcuite usor fara ca expresia fetei sa para mirata, ridurile de pe frunte dispar, aspectul fiind inseninat.

Microinjectii cu Toxina Botulinica se pot face in cazul rinoplastiei nechirurgicale, pentru diminuarea ridurilor din jurul gurii, pentru mascarea gingiei persoanelor care au zambetul prea larg (suras gingival), precum si pentru ridurile fine de pe nas.

Aceasta procedura se utilizeaza si in alte probleme, cum ar fi transpiratia excesiva axilara, palmara sau bruxismul nocturn, ambele proceduri avand efect estetic si medical.

Cum functionează injectiile Toxina Botulinica la clinica Novia?

Cantitati mici si bine plasate de Toxina Botulinica sunt injectate in anumite puncte ale pielii, fara riscul paraliziei musculaturii.

Nu există risc de infectie si este minim dureros, iar dupa injectare fata nu va arata ca o mască (frozen-faced), ci se va mentine expresivitatea acesteia.

Inainte de procedura de injectare cu Toxina Botulinica, medicul va face fotografii ale fetei si se vor discuta ariile ce necesita tratament, precum si putinele contraindicatii pe care le poate avea.

Unele rezultate ale injectarii cu Toxina Botulinica vor aparea imediat, dar efectul complet, va fi notabil in 2 saptamani (la acest stadiu fiind uneori necesare modificari subtile).

Procedura dureaza doar 30 de minute, nu este nevoie de recuperare si nu raman urme.

PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 20:00

Sambata
(cu programare) 9:00 – 13:00


Programeaza-te acum