Articole Dermato Cosmetica


15 May. 2024
Unul dintre cele mai populare si non-invazive tratamente pentru vasele sparte este terapia cu laser.
22 Apr. 2024
Printre cele mai eficiente tratamente se numara terapia cu laser si lumina intens pulsata (IPL), care pot obtine rezultate remarcabile in tratarea discromiilor cutanate.
25 Mar. 2024
Descopera impreuna cu noi cum functioneaza si care sunt beneficiile peeling-ului chimic.
19 Oct. 2023
Frumusetea pielii reprezinta cartea de vizita oferita lumii. Alegeti sa va ajutati pielea sa ramana tanara si frumoasa cu eMatrix!
18 Oct. 2023
In cautarea unei solutii sigure si eficiente pentru indepartarea parului nedorit, exista multe optiuni cu care va puteti confrunta, dar epilarea cu laserul Alexandrite reprezinta cu siguranta o alegere excelenta.
15 Apr. 2022
Alege inovatia in epilarea definitiva si uita de parul nedorit de pe corp. La Clinica Novia Estetica din Cluj iti oferim serviciul de epilare definitiva cu cel mai performant laser, Alexandrite Motus AY.
23 Nov. 2021
Dermapen este un tratament cu micro-needling care are rolul de a remedia probleme ale pielii, ajutand la vindecarea cicatricilor si a productiei naturale de colagen.
16 Dec. 2020
Mezoterapia este o metoda de tratament utilizata pentru intinerirea si tonifierea pielii.
30 Sep. 2020
Hiperpigmentarea este o afectiune comuna a pielii si afecteaza persoanele de toate tipurile de piele.
24 Mar. 2020
Aparatul Motus AY este folosit intr-o varietate de tratamente de la cele anti-aging, la leziuni vasculare, pete pigmentare sau pentru epilare definitiva.
27 Nov. 2019
Iarna este unul dintre anotimpurile prielnice pentru a incepe tratamentele estetice.
16 Jul. 2019
Venectaziile sunt vase de sange dilatate aflate la nivelul pielii, iar tratamentul acestora se poate realiza cu usurinta.