Articole Dermato Cosmetica


15 Apr. 2022
Alege inovatia in epilarea definitiva si uita de parul nedorit de pe corp. La Clinica Novia Estetica din Cluj iti oferim serviciul de epilare definitiva cu cel mai performant laser, Alexandrite Motus AY.
23 Nov. 2021
Dermapen este un tratament cu micro-needling care are rolul de a remedia probleme ale pielii, ajutand la vindecarea cicatricilor si a productiei naturale de colagen.
16 Dec. 2020
Mezoterapia este o metoda de tratament utilizata pentru intinerirea si tonifierea pielii.
30 Sep. 2020
Hiperpigmentarea este o afectiune comuna a pielii si afecteaza persoanele de toate tipurile de piele.
24 Mar. 2020
Aparatul Motus AY este folosit intr-o varietate de tratamente de la cele anti-aging, la leziuni vasculare, pete pigmentare sau pentru epilare definitiva.
27 Nov. 2019
Iarna este unul dintre anotimpurile prielnice pentru a incepe tratamentele estetice.
16 Jul. 2019
Venectaziile sunt vase de sange dilatate aflate la nivelul pielii, iar tratamentul acestora se poate realiza cu usurinta.
26 Jun. 2019
Dermapen este un dispozitiv inovator, sub forma de stilou, care este eficient in tratarea cicatricilor post-acnee, dar si pentru ameliorarea ridurilor fine, a porilor dilatati sau a vergeturilor.
25 Apr. 2019
Urmele lasate de acnee pot avea efecte asupra psihicului si respectului de sine al pacientului. Afla ce tratamente poti urma pentru a scapa de cicatricile lasate de acnee.
17 Apr. 2019
Epilarea definitiva este o solutie catre care se indreapta tot mai multe persoane. Afla care este beneficiul major al acesteia.