Ce este mezoterapia?

16 Dec. 2020

mezoterapie cluj

Mezoterapia este una dintre modalitatile utilizate recent pentru intinerirea si tonifierea pielii. Procedura foloseste injectii de vitamine, enzime, hormoni si extracte din plante pentru a intineri si strange pielea, precum si pentru a elimina excesul de grasime. Sunt utilizate ace foarte fine pentru a administra o serie de injectii in stratul mediu (mezoderm) al pielii.

Metoda de tratament este folosita in special pentru ca:

  • indeparteaza grasimea in zone precum stomacul, coapsele, fesele, soldurile, picioarele, bratele
  • reduce celulita
  • estompeaza ridurile si liniile fine
  • strange pielea slabita
  • trateaza alopecia, o afectiune care cauzeaza caderea parului

Ce se intampla in timpul sedintei?

In timpul fiecarei sesiuni, vei primi o serie de injectii folosind un ac special. Injectiile pot fi administrate la diferite adancimi - de la 1 la 3 cm, in functie de zona tratata. Cel mai probabil, vei avea nevoie de mai multe sesiuni de mezoterapie pentru a obtine efectul dorit, recomandate fiind 3 sedinte in decursul a 30 de zile.  

Care sunt beneficiile procedurii?

1. Pielea ta obtine un concentrat ridicat de vitamine si alte ingrediente

Concentratia ridicata de seruri, vitamine si alte amestecuri nutritive iti va face pielea sa se simta hidratata si intinerita.

2. Poate fi o alternativa la operatiile costisitoare

Mezoterapia poate face parte din rutina anti-imbatranire a pielii si este mai putin invaziva decat alte proceduri si interventii chirurgicale estetice.

3. Poate rezolva mai multe nevoi ale pielii

Indiferent daca esti in cautarea unei solutii anti-imbatranire sau doresti sa ai un ten mai stralucitor, mezoterapia este unul dintre tratamentele eficiente. In functie de ingredientele folosite, mezoterapia poate aborda probleme ale pielii, cum ar fi petele de varsta sau pigmentarea, uniformizand tonul pielii.

4. Iti mentine pielea hidratata

Mezoterapia poate ajuta, de asemenea, la cresterea continutului de umiditate al pielii si la a face ca tenul sa arate sanatos si plin de vitalitate.