Motus AY - solutia ideala in medicina estetica si dermatologie

24 Mar. 2020
motus ay clujTehnologie in domeniul medicinii estetice, dermatologiei si nu numai evolueaza constant, din dorinta de a oferi solutii pentru o gama cat mai variata de tratamente. Unul dintre sistemele cu eficienta ridicata este aparatul Motus AY.  Acesta se bazeaza pe tehnologia de succes a sistemului Motus AX, care a schimbat radical piata epilarii definitive cu laser.

Noul Motus AY adauga sursa laser Nd:YAG, o tehnologie inovatoare predecesorului sau, in acest fel, largind gama de tratamente. Acesta indeparteaza toate tipurile de par, leziunile pigmentare si este o adevarată revelatie in tratamentele vasculare si de epilare definitiva. 

Avantajele laserului Motus AY

  • Laserul Alexandrite este singurul care are efect in tratarea parului subtire si deschis la culoare. Nici un alt laser nu poate combina eficient absortia melaninei (la 755 nm), o putere ridicata (mai mare de 6000 W) si posibilitatea de a selecta o lungime scurta a impulsului (de la 2 ms).
  • Sursa Nd:YAG de 1064 nm completeaza sistemul, avand lungimea de unda ce penetreza in profunzime pielea si are eficienta maxima in tratamentele afectiunilor vasculare, nu numai pentru fata, dar si pe picioare, unde vasele sunt mai greu de abordat.
  • Piesa de mana Moveo (disponibila atat pentru Alex cat si pentru Nd:YAG) permite indepartarea parului nedorit printr-o noua metoda, mai simpla, mai eficienta, mai usoara, mai sigura si fara durere.
  • Pe langa eficienta in tratamentul leziunilor vasculare sau a petelor pigmentare, Motus AY este folosit cu succes si in tratamente pentru rejuvenarea non-ablativa, onicomicoza sau pseudofoliculita barbii.

tratament venectaziiIntroducerea in Motus AY a sursei laser Nd:YAG, permite extinderea limitelor tratamentului, inclusiv a leziunilor vasculare. Poza arata in partea stanga (A) conditia initiala a pacientului cu telangectazii, iar in partea dreapta (B) se poate observa follow-up dupa 3 luni. 

Tehnologia Moveo foloseste miscari simple, indepartand parul nedorit, datorita vardului de safir de 20 mm. Procedura repetata asupra zonelor mici, cauzeazaincalzirea graduala a partilor vitale ale radacinii parului, ce duce la distrugerea lui intr-un mod fara durere si fara efecte secundare.