Totul despre Dermapen

23 Nov. 2021

Dermapen este un tratament cu micro-needling care are rolul de a remedia probleme ale pielii, ajutand la vindecarea cicatricilor si a productiei naturale de colagen. Astfel, in urma tratamentului cu Dermapen se va observa imbunatatirea aspectului cicatricilor provocate de acnee sau alti factori, al vergeturilor, ridurilor, al petelor hiperpigmentare si contribuie la elasticitatea pielii. Totodata, este indicat si in cazul alopeciei.

Care sunt beneficiile oferite de DermaPen?

Tratamentul cu Dermapen este un mod eficient de a inlatura semnele post-acneice si imperfectiunile pielii. Cel mai mare beneficiu este cel al imbunatatirii texturii pielii, diminuand, totodata porii.

Cum functioneaza Dermapen?

Dermapen-ul functioneza printr-o metoda de perforare a pielii, cu mii de micro-intepaturi controlate avand o functie automata cu arc, folosind microace pentru a realiza miscari de pulsatie pe suprafata pielii. Mecanismul din interiorul Dermapen-ului ajuta la stimularea productiei de colagen natural, iar prin perforarea pielii se permite absortia nutrientilor in profunzime.

Este DermaPen acelasi lucru cu Microneedling?

Dermapen este un nume de marc─â pentru un instrument de microneedling. Astfel, in loc de tratamentul traditional de microneedling, care se prezinta sub forma unei rotite acoperite cu microneedle, Dermapen-ul este un dispozitiv portabil conceput pentru a actiona la adancimi reglabile, evitandu-se in acest mod traumatizarea zonelor sensibile. Totodata, Dermapen-ul utilizeaza ace de unica folosinta, de calitate chirurgicala, oferind siguranta crescuta pacientului.

Este dureros tratamentul cu Dermapen?

In timpul tratamentului, este posibil ca pacientul sa simta un mic discomfort la nivelul pielii, insa pentru persoanele mai sensibile se poate aplica in prealabil o crema usor anestezica. In functie de complexitatea tratamentului, exista posibilitatea sa apara mici sangerari, dar acestea sunt minore si normale.

Totodata, dupa finalizarea tratamentului pielea prezinta o usoara inrosire, care dispare insa dupa cateva ore sau maxim o zi.

Unde puteti beneficia de un tratament cu Dermapen?

Este recomandat ca acest tratament sa se realizeze in clinici specializate. Astfel, la Clinica Novia Estetica va punem la dispozitie tratamente cosmetice profesionale. Pentru mai multe informatii cu privire la tarifele tratamentelor cosmetice sau alte detalii, contactati-ne cu incredere.