5 informatii pe care trebuie sa le stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic

20 May. 2020

acid hialuronic buze cluj

Odata cu inaintarea in varsta, semnele imbatranirii fetei devin din ce in ce mai evidente: pielea isi pierde elasticitatea si volumul, iar ridurile apar. In acelasi timp, buzele devin in mod natural mai subtiri din cauza scaderii cantitatii de elastina si colagen din tesuturi.

Acest proces este accelerat de expunerea constanta a buzelor la efectele daunatoare ale soarelui, vantului si poluarii mediului. Mai mult, cantitatea de acid hialuronic, prezenta in mod natural in corpul uman de la nastere, scade constant. Cu toate acestea, aceasta problema poate fi rezolvata cu prin injectii cu acid hialuronic, aceasta metoda fiind una simpla si fara complicatii.

Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in propriul organism, asigurand volumul pielii. Din pacate insa, cu timpul, continutul de acid hialuronic scade. Tocmai de aceea, una dintre metodele eficiente utilizate pentru a compensa acest lucru este injectia cu acid hialuronic. Aceasta procedura face ca buzele sa fie mai pline si mai accentuate.

Iata cateva dintre informatiile esentiale pe care ar fi bine sa le stii despre procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic:

  1. Procedura cosmetica este una nechirurgicala si dureaza aproximativ 30 de minute.  
  2. Procedura incepe cu un consult medical. In urma explicarii posibilitatilor si a rezultatelor anticipate, se aplica anestezie locala.
  3. Materialul de umplere este administrat in buze cu un ac foarte subtire. In plus, marirea buzelor nu este o procedura dureroasa.
  4. Efectul maririi buzelor este imediat vizibil, dar rezultatele reale dureaza aproximativ 2 saptamani.
  5. In functie de persoana, efectul maririi buzelor poate dura chiar si un an, dar permanenta acestuia este afectata de mai multi factori, inclusiv varsta, calitatea pielii, stilul de viata si calitatea umpluturii injectabile.

La Clinica Novia, efectuam proceduri de marire buze in Cluj, realizate de specialisti cu experienta si utilizam materiale de cea mai inalta calitate.