Beneficiile biorevitalizarii cu PRX–T33

19 Feb. 2020

biorevitalizare cu prx-t33

Cand vine vorba de tratamente estetice, este importanta cunoasterea in permanenta a ultimelor tehnologii si proceduri din domeniu. Una dintre tehnicile noi eficiente este biorevitalizarea fara ace, numita PRX-T33.
PRX-T33 este un tip de revitalizant care nu necesita injectii si contine TCA (agent chimic folosit pentru decojirea si tratarea pielii deteriorate), peroxid de hidrogen si acid kojic.

In aceasta formula, peroxidul de hidrogen are concentratii scazute si ajuta la vindecarea ranilor, dar si la reglarea inflamatiei. Acidul kojic este un agent eficient de albire si depigmentare a pielii. Rolul acestuia este de a impiedica hiperpigmentarea post-inflamatorie care poate aparea la persoanele mai sensibile.

Formula patrunde in straturile adanci ale pielii, oferind hidratare, dar si fermitatea acesteia.

Beneficii

Biorevitalizare PRX-T33 poate fi utilizata la toate varstele si pentru toate tipurile de piele, cu conditia ca epiderma sa fie sanatoasa, fara riscuri de hiperpigmentare, peeling sever sau disconfort. Mai mult, biorevitalizarea de acest tip contribuie si la imbunatatirea aspectului si texturii cicatricilor acneice sau a vergeturilor.

Iata care sunt beneficiile unei astfel de proceduri:

  • prin urmare, nu exista risc de vanatai sau umflare;este o procedura nedureroasa;asigura fermitatea si hidratarea pielii;
  • este o procedura rapida;
  • este nonfotosensibilizant, astfel incat poate fi utilizat si in timpul verii, fara a risca hiperpigmentare;
  • rezultatele vor continua sa se observe in urma tratamentului.

Rezultate

Rezultatele acestui tratament apar destul de rapid, in functie si de varsta si problemele pielii. Efectul de strangere si de stralucire a pielii vor putea fi vizibile imediat, insa se vor imbunatati si mai mult in urmatoarele saptamani.

Biorevitalizarea cu PRX-T33 poate fi aplicata atat in zona fetei, cat si pe suprafata corpului. In zona fetei, are rolul de a strange pielea,  de a reduce pigmentarea, a cicatriza acneea si a minimiza porii dilatati. Pe corp, are efect asupra vergeturilor, pielii lasate din zona pieptului, sau a acneei de pe spate.