Reintinerirea tenului prin biorevitalizare

14 May. 2019

Odata cu inaintarea in varsta, ingrijorarile in ceea ce priveste imbatranirea tenului sunt tot mai dese. Cu toate ca o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos pot contribui, in timp, la incetinirea procesului de imbatranire, exista si proceduri mai rapide care duc la imbunatatirea aspectului tenului. Unul dintre acestea este biorevitalizarea cu acid hialuronic.

Aceasta procedura poate fi tradusa prin "revenirea la viata a pielii" si este potrivita pentru a obtine o piele mai hidratata, elastica si cu o culoare imbunatatita. Este un proces care declanseaza productia de colagen naturala a pieli si intinerirea celulara. In timpul tratamentului, pielea este injectata cu doze mici de preparate pe baza de acid hialuronic, vitamine sau substante.

In mod normal, cantitatea de acid hialuronic din derma oamenilor este destul de ridicata pentru ca pielea sa se mentina tanara. Cu trecerea timpului insa, cantitatea aceasta incepe sa scada, iar deshidratarea pielii devine un semn al imbatranirii. Prin urmare, se reduce tonusul pielii si elasticitatea si incep sa se formeze ridurile.

Avantajele biorevitalizarii

Unul dintre principalele avantaje ale acestei tehnici este ca ajuta la restabilirea tineretii fetei fara interventie chirurgicala. Pielea este hidratata, structura sa este restabilita si in acelasi timp se activeaza formarea de colagen si elastina. In acest fel, se asigura fermitatea, pielea este netezita, iar cercurile intunecate de sub ochi pot fi reduse.

In momentul in care decizi sa apelezi la un tratament de biorevitalizare, pe langa indepartarea ridurilor mici si mijlocii, se realizeaza si indreptarea reliefului pielii. Biorevitalizarea hraneste celulele pielii la nivel profund si are ca rezultat o piele mai tanara, cu riduri reduse si elasticitate imbunatatita.

Procedurile de biorevitalizare Cluj se recomanda la un interval de 7-10 zile, in 1-3 sedinte. Indicatiile sunt individuale pentru fiecare pacient si depind de varsta si starea initiala a dermei.