Implanturi gamba / fese Cluj

Implanturi gambă la clinica Novia din Cluj-Napoca


Implante gamba / fese

La fel ca în cazul implanturilor mamare, și gambele pot beneficia de implanturi speciale, care vor modifica aspectul de paranteze a picioarelor, devenind mai feminine, mai voluminoase și în special mai sexy.

Intervenția chirurgicală de implant gambe consta într-o incizie mică, aproape invizibilă, în șanțul din spatele genunchiului, prin care se introduce un implant în spatele musculaturii gambei.

Operația se efectuează cu minimă anestezie, pentru a asigura confort operator pacientului, dar și echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scăzute, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Timpul necesar pentru efectuarea implanturilor de gambă depinde de mai mulți factori, cum ar fi abordul chirurgical, anatomia pacientei sau dimensiunile inițiale ale gambei.

În general, activitatea se poate relua după 1-2 zile, iar cicatricile rezultate sunt mici și se vindecă bine. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomandă evitarea activităților solicitante. Activitatea totală se poate relua după 4-6 săptămâni, această durată fiind diferită în funcție de dimensiunile inițiale ale gambei și nivelul activității cotidiene. Membrul inferior va trebui ferit de solicitări intense în aceasta perioadă, pentru a asigura o vindecare benefică. Chirurgul plastician va recomanda timpul optim de reluare a activității, fiecărui pacient în parte.

 

TARIFE PROCEDURI

Implanturi gambe 7650 Lei


Programeaza-te acum