Ingrijirea pielii cu tratamentele Intraceuticals

12 Jul. 2019

intraceuticalsHidratarea pielii este esentiala in rutina de zi cu zi. In afara de a consuma apa cu regularitate, hidratarea trebuie sa se realizeze si la nivelul tenului. Pe langa tratamentele efectuate acasa, procedurile profesionale pot fi, de asemenea, eficiente.

Unul dintre tratamentele de acest tip cele mai cunoscute la nivel mondial este Intraceuticals. Spre deosebire de alte proceduri care utilizeaza oxigenul, Intraceuticals foloseste oxigenul sub presiune pentru a livra seruri special alc─âtuite pentru piele.

intraceuticalsTratamentul hidreateaza pielea in profunzime si contribuie la imbunatatirea texturii acesteia. Liniile fine si ridurile sunt reduse, iar pielea uscata si sensibila este calmata. In plus, procedura ajuta la eliminarea bacteriilor si ofera o imbunatatire imediata a radiantei si stralucirii tenului.

Tratamentul Rejuvanate ofera pielii o hidratare intensa, fiind o solutie pentru tenul obosit si incetinind procesul de imbatranire. Perfect pentru toate tipurile de piele, acesta contine vitamine si antioxidanti care ridica, tonifiaza si hidrateaza pielea.

Tratamentul Opulence lumineaza tenul si ii ofera stralucire datorita vitaminei C care echilibreaza tonul neuniform al pielii. Pigmentarea este minimizata, lasand pielea luminoasa si tonifiata. Compozitia unica a ingredientelor naturale reduce hiperpigmentarea si netezeste culoarea si tonul pielii.

Tratamentul Clarity de la Intraceuticals imbunatateste aspectul pielii predispuse la probleme, actionand  impotriva impuritatilor si a iritatiilor. Acesta elimina acumularea de ulei, iar pielea este hidratata. Datorita efectului antibacterian al oxigenului si componentelor terapeutice eficiente, pielea devine curata.

Tratamentul pe baza de Atoxelina este o alternativa perfecta, neinvaziva. In urma procedurii, aspectul pielii este imbunatatit, rezultatele fiind vizibile la nivelul liniiilor fine si al ridurilor. Octapeptida, un relaxant eficient muscular, produce un efect relaxant asupra ridurilor, netezindu-le.

Folosit de modele de top, precum si de staruri precum Madonna, Intraceuticals ramane printre cele mai populare tratamente neinvazive pentru imbunatatirea aspectului pielii si poate fi gasit si la Clinica Novia Estetica.