Dermapen – dispozitivul inovator pentru tratarea cicatricilor post-acnee

26 Jun. 2019

dermapenO problema cu care se confrunta numeroase persoane sunt cicatricile post-acnee, aparute dupa ce afectiunea dermatologica (acneea) a trecut. Semnele existente duc, de cele mai multe ori, la o scaderea a increderii in sine a persoanelor cu asemenea afectiune. Tocmai de acceea, apelarea la tratamente care sa reduca aceste semne este o varianta la care multi se gandesc.

Unul dintre dispozitivele folosite atat pentru tratarea cicatricilor post-acnee, cat si pentru rejuvenarea si liftingul pielii, dar si pentru ameliorarea ridurilor fine, a porilor dilatati si a vergeturilor este Dermapen. Acesta este un dispozitiv inovator sub formă de stilou, ce foloseste ace detasabile de unica folosinta care penetreaza pielea cu viteza si adancime reglabile.

dermapenDispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, actionand si avand un efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si de elastina. Vibrațiile generate de acesta diminueaza senzatiile neplacute si intensifica eficienta tratamentului, prin absorbtia crescuta a produselor folosite. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

In ceea ce priveste eficienta tratamentelor efectuate cu acest dispozitiv, pentru un efect vizibil sunt necesare mai multe sedinte individuale, numarul acestora fiind diferit in functie de zona tratata si complexitatea tratamentului. Acestea pot varia intre 3 si 8, putand fi efectuate la un interval de 2-3 saptamani, iar durata unei sedinte este de aproximativ 25 de minute.

Daca aveti temeri referitor la durerea in timpul tratamentului, e bine sa stiti ca pentru inlaturarea disconfortului, se va aplica local o crema anestezica. Dupa ce va fi lasata sa actioneze si se va curate zona ce urmeaza sa fie tratata, se va regla adancimea de patrundere a acelor, in functie de fiecare zona in parte. Prin intepaturile efectuate la nivelul pielii, se permite patrunderea substantelor active in derm, fapt ce va determina producerea de colagen propriu.

Dispozitivul Dermapen este unul dintre cele mai eficiente pentru tratarea cicatricilor post-acnee si nu numai. Avantajele sunt multiple, de la tonifierea si reintinerirea pielii, la micsorarea porilor dilatati si ameliorarea ridurilor fine. Pentru tratamente cu dermapen in Cluj, puteti apela cu incredere la serviciile clinicii noastre, unde va asteptam intr-un mediu placut, cu medici profesionisti si cu experienta in domeniu.