10 intrebari si raspunsuri despre Criolipoliza Cooltech

28 Jul. 2020

criolipoliza cluj

Criolipoliza este o metoda moderna, eficienta si nedureroasa de slabire prin inghetarea controlata a celulelor grase. Datorita tehnologiei moderne realizate cu dispozitivul CoolTech, este posibila remodelarea corporala fara interventia bisturiului, criolipoliza fiind o alternativa non-invaziva a liposuctiei.

1. Care este principiul din spatele criolipolizei?

Tratamentul permite reducerea subcutanata a grasimii in anumite zone ale corpului prin tehnologia de racire controlata. Astfel, este folosita expunerea controlata la frig pentru a produce distrugeri neinvazive, eficiente si selective ale celulelor grase.

2. Ce se intampla in timpul tratamentului?

In timpul procedurii, zona care trebuie tratata va fi acoperita cu o membrana de protectie ce contine un gel anti-freezing, pentru a proteja pielea. Aplicatorul cu vacuum incorporat este plasat pe zonele cu depuneri de tesut gras. In primele zece minute, temperatura va fi scazuta treptat pana cand va ajunge la o temperatură predeterminată de aproximativ -7 sau -8 grade Celsius, astfel inghetand lent celulele de grasime.
tratament criolipoliza cluj

3. Pentru ce zone ale corpului este recomandat tratamentul?

Indepartarea tesutului adipos prin intermediul criolipolizei este recomandata in primul rand persoanelor care, in ciuda dietelor si exercitiilor fizice, nu pot scapa de grasimile inestetice din zone ale corpului precum burta, maini, latura interioara a coapselor, solduri si spate.

4. Ce se intampla in timpul procedurii?

In timpul criolipolizei, pacientul simte o usoara racoare si o aspiratie delicata, nedureroasa a pielii, adica intinderea acesteia. Dupa ceva timp, zona corpului supus criolipolizei devine amortita. Dupa tratament, este posibil sa apara roseata in zonele in care a fost montat aplicatorul si pot sa apara vanatai, in special la persoanele cu tendinta de crapare usoara a capilarelor.

5. De cate sesiuni am nevoie?

Numarul de sesiuni depinde de tipul de pacient. Pot fi necesare intre 1 si 3 sesiuni in aceeasi zona la fiecare 6-8 saptamani.

6. Cat dureaza o sedinta de tratament?

O sedinta de criolipoliza dureaza 70 de minute.

7. Exista contraindicatii pentru acest tratament?

Tratamentul de criolipoliza cu dispozitvul CoolTech nu se adreseaza persoanelor epileptice, cu probleme cardiace, renale sau diabet, celor care au probleme cu termoreglarea corporala, care au iritatii/ eczeme ale pielii pe zona de tratament, celor care au capilare sparte sau varice, femeilor gravide sau celor care alapteaza, celor care au cancer sau inflamatii acute sau celor care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni.

8. Este tratamentul dureros?

criolipoliza clujTratamentul este putin dureros, dar poate fi tolerat cu usurinta de catre pacient. Unele persoane pot simti un anumit disconfort din cauza temperaturilor foarte reci, dar in mod normal acest lucru se intampla doar in primele minute ale tratamentului.

9. Cand vor fi vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45-90 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale.

10. Cat dureaza recuperarea?

Procedura permite pacientilor sa revina imediat la activitatea lor zilnica. Deoarece procedura este non-invaziva, nu este nevoie de timp de recuperare.