Diferentele intre remodelarea corporala cu VelaShape II si Criolipoliza Cooltech

20 Jan. 2021

diferente velashape II si criolipoliza

Sedentarismul, stilul de viata, precum si alti factori pot duce la acumularea de tesut adipos nedorit in anumite zone ale corpului. In timp, aceste grasimi pot deveni rezistente si greu de eliminat cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice. Liposuctia reprezinta o solutie eficienta pentru aceasta afectiune, insa multi pacienti prefera sa opteze pentru proceduri non-chirurgicale pentru a scapa de depozitele de grasime.

Criolipoliza Cooltech si tratamentul VelaShape II sunt printre cele mai cunoscute proceduri neinvazive folosite pentru conturarea corpului. Acestea sunt potrivite in special pentru persoanele care nu au foarte mult timp liber sau cele care doresc sa evite o recuperare prelungita sau o procedura complexa si invaziva.

Criolipoliza Cooltech

Criolipoliza consta intr-un proces de racire care are ca scop reducerea celulelor grase fara taieturi, incizii sau ace. Spre deosebire de laser sau alte tehnici de reducere a grasimii pe baza de caldura, Criolipoliza Cooltech expune zona vizata la o temperatura rece controlata.

Procedura va ingheta grasimea, ducand la  dezintegrarea si indepartarea ei treptata din zone precum soldurile, coapsele, abdomenul, spatele, bratele superioare etc.

Rezultatele complete si optime vor fi vizibile dupa mai multe sedinte, pe masura ce celulele adipoase vizate vor fi eliminate.

VelaShape II

VelaShape II este o tehnica non-chirurgicala de conturare a corpului care vizeaza atat reducerea grasimii, cat si strangerea pielii intr-o singura procedura. VelaShape combina radiofrecventa cu expunerea la infrarosu, masajul si vacuum-ul pentru a produce un efect sinergic. Caldura controlata este livrata in zonele tesutului adipos vizate prin energie RF, in timp ce un sistem unic de role si vacuum ofera un masaj mecanic.

Procedura mai ajuta si la imbunatatirea aspectului pielii prin reducerea celulitei.

Una dintre diferentele principale dintre rezultatele oferite de criolipoliza si cele obtinute in urma remodelarii corporale cu VelaShape consta in faptul ca cea din urma ofera o imbunatatire a tonusului pielii si contribuie la reducerea celulitei. Pe de alta parte, criolipoliza este in primul rand o procedura de reducere a grasimii.

Pentru oricare dintre cele doua proceduri vei dori sa optezi, le vei gasi pe ambele in gama de proceduri disponibile la clinica noastra.