Velashape II – aparatul ce reduce celulita si circumferinta corporala

24 Sep. 2019

velashape II

Cand vine vorba de remodelare corporala, procedurile non-chirurgicale prin care se pot obtine rezultate sunt multiple, de la electrostimulare la masaj corporal sau impachetari cu diferite substante.  Pe langa acestea, unul dintre tratamentele moderne care se dovedește a fi eficient este Velashape II.

Intre 80% si 90% dintre femei se confrunta cu celulita, conform cercetatorilor, iar aceasta procent indica faptul ca aceasta afectiune este destul de raspandita. In acest context, cautarea unor solutii care sa rezolve sau cel putin sa amelioreze aceasta problema devine tot mai frecventa.

Imbunatatirea aspectului pielii cu Velashape II

Aparatul VelaShape II este descris ca fiind un tratament non-invaziv de remodelare corporala utilizat atat pentru reducerea circumferintei, cat si a celulitei. Practic, efectul utilizat in tratamentul Velashape stimuleaza cresterea de colagen si elastina, ceea ce contribuie la reducerea localizata a laxitatii pielii, a volumului corpului si conduce la o imbunatatire generala a structurii si texturii pielii.

Ca modalitate de functionare, VelaShape II combina aspiratia in vid, rolele mecanice si incalzirea prin lumina infrarosie si radiofrecventa bipolara pentru a actiona asupra stratului superficial de tesut gras care contribuie la celulita. Caldura din energiile luminii si radiofrecventa cresc metabolismul acestui strat gras si micsoreaza dimensiunea celulelor grase. Pe de alta parte, rolele mecanice si aspiratia in vid actioneaza asupra vaselor de sange pentru a creste circulatia catre zona locala.

Zonele in care poate fi folosit aparatul sunt diverse, de la gat, brate, fese, pana la abdomen sau coapse. Important de stiut este insa ca VelaShape II nu este considerat un tratament pentru pierderea in greutate. In schimb, acesta poate reduce problemele pe care dieta si exercitiile fizice nu le pot face, folosind o combinatie de tehnologii. Formula tripla a actiunii acestei tehnologii este conceputa pentru a reduce celulita, a tonifia corpul si a ″sculpta″ diverse zone ale corpului.

Referitor la rezultatele obtinute in urma utilizarii acestui aparat, acestea sunt vizibile dupa aproximativ 4 sedinte. In ceea ce priveste posibile efecte legate de tratament, majoritatea pacientilor nu raporteaza vreun disconfort in timpul acestuia sau dupa.